Hemen dinleyin

Ben bu günlerde ne zaman canım sıkılsa, içime bir ağırlık çökse Ragıb Narin’in ‘Mavi’ şarkısını açıp dinliyorum. O kadar sakin söylüyor ki insan gerçekten huzur buluyor....

Ben bu günlerde ne zaman canım sıkılsa, içime bir ağırlık çökse Ragıb Narin’in ‘Mavi’ şarkısını açıp dinliyorum. O kadar sakin söylüyor ki insan gerçekten huzur buluyor. Son şarkısı ‘Mucize’ de aynı tatlılıkta. Bir de ‘Sevda Çiçeği’ni seviyorum. Hepsini de kendisi yazmış. Ragıb profesyonel futbolcuymuş aslında. Müzik ağır basmış. Babası Hatay’ın meşhur iş adamlarından. Hatay’dan gerçekten Ragıb gibi çok şahane insanlar çıkıyor. Arapça, İspanyolca ve İngilizce de biliyor. Zaten Instagram’ından takip ettiğim Güney Amerika seyahatlerinde halkla şahane bir şekilde anlaşıyordu. Karşımızda hem kültürlü, hem yetenekli, hem de yakışıklı bir müzisyen var. İşte böylelerini dinleyelim, onlara değer verelim. 10 gün sonra da 25 olacakmış. Şimdiden mutlu yaşlar.

EL SALLAYIN

Bu günlerde muhabir arkadaşlarımız ünlüleri sahillerde çekmekle meşgul. Nasıl oluyor diye merak ediyorsanız anlatayım. Muhabirler bir bot kiralıyor. O botla sahilleri dolaşıp plajlarda güneşlenen, denize giren ünlüleri çekiyorlar. Kendileri daha çok Bodrum ve Çeşme civarında olduklarından arada istisnalar olsa da ünlülerin diğer tatil beldelerinde bikinili yakalanma ihtimali daha az. Fotoğrafları görmüşünüzdür, Serenay Sarıkaya muhabirleri görünce el sallamış. Artık ünlülerin birçoğu “Aaa muhabir” deyip el sallıyor. Kaçışanlar, havluya sarınanlar henüz plajlara çıkmadı. Demek ki karantina kışını pilates stüdyolarında geçirmiş oyuncular. Bir tek Boran Kuzum mekanın içine kaçmıştı geçen gün. Onu da arkadaşı Meriç Aral “Aman çeksinler ne olacak” diye geri çağırmıştı. Boran Kuzum’un ne göbeği var ne sarkmış bir yeri. Neden öyle kaçtı acaba?

DERİNLERE İNİN

Cem Adrian’ın müziğinin sadık bir dinleyici olmasam da yaptığı şahane işlerle olumlu anlamda beni şaşırtıyor. İşte o şaşırdığım şarkıları defalarca dinlemekten usanmıyorum. Ve bahsettiğim şarkıların sayısı hiç de az değil. Adrian’ın İsrailli kamança ustası Mark Eliyahu ile yaptığı ‘Derinlerde’ de beni gerçekten derinlere götürdü. Müziği Eliyahu, sözleri Cem Adrian yazmış. İkili birbirleri hakkında da çok güzel şeyler söylemiş. Ben zaten Cem Adrian’ın işbirliklerini ayrı bir seviyorum. Aylin Aslım ile söyledikleri ‘Herkes Gider mi’ ve Umay Umay ile ‘Anlat Onlara’. Cem Adrian iyi ki var ve iyi ki istediği müziği yapıyor.

BİRAZ ÜŞÜYELİM

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 137 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar