Hazal'ı bekleyen film

Hazal Kaya oğlu Fikret Ali’yi büyütmek için mesleğine ara vermişti. ‘Benden Ne Olur’ filmi ile setlere dönen oyuncuya çalışmak çok yaradı.

Hazal Kaya oğlu Fikret Ali’yi büyütmek için mesleğine ara vermişti. ‘Benden Ne Olur’ filmi ile setlere dönen oyuncuya çalışmak çok yaradı. Sosyal medyada yaptığı keyifli paylaşımlar da bunu gösteriyor. Bu film projesi tam bir yıl boyunca Hazal’ı beklemiş. Sertab karakterini oynamayı çok istemiş ama araya hamilelik girmiş. Medyapım da Hazal Kaya’yı çok istediğinden takvimi değiştirmiş. Herkesin uyum içinde olduğu bir projeden de kötü iş çıkacağını sanmıyorum. Hazal yıllar sonra Fikret Ali’ye izlettiğinde “Bak bu film 1 yıl boyunca seni bekledi” diye anlatabilir.

Geri dönüyor

Hande Yener’in 2006’da çıkardığı ‘Apayrı’ albümü Türk popunun mihenk taşlarından biridir. Arkasından gelen, ‘Kibir’ ve ‘Romeo’nun olduğu ‘Nasıl Delirdim’ ile yaptığı patlamayı ise arkadaşlarımızla hâlâ konuşuruz. Daha sonra siz deyin ticari kaygılar, ben diyeyim piyasa ortamı, Hande’nin tarzını törpülemesine neden oldu. Aslında aynı kişilerle çalışmaya devam etmesi yüzünden tekrara düşmesi de girdiği elektronik müzik yolunun önünü tıkadı.

İki gün önce Hande Yener sosyal medyada yeni albümü ‘Carpe Diem’den iki teaser paylaştı. ‘Senden Çok’ ve ‘Başka Dudaklar’ın kliplerinden 30’ar saniye gördük. ‘Romeo’ ilk çıktığında ne hissetiysem, 13 yıl sonra aynı şeyler hissettim. Bir kere sound dünya standartlarında ve aynı zamanda özgün. Hakan Akkaya imzalı kostümler tam anlamıyla yıkılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 137 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar