Hayvan hakları dizide

Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle sorumlu hayvan sahipliği üzerine yapılmış çok özel bir proje var. Bir dijital platformda yayınlanan, Onur Ünlü’nün yönettiği ‘Bunu...

Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle sorumlu hayvan sahipliği üzerine yapılmış çok özel bir proje var. Bir dijital platformda yayınlanan, Onur Ünlü’nün yönettiği ‘Bunu Bi’Düşün’ adlı dizinin her bölümünde sorumlu hayvan sahipliğiyle ilgili mesajlar veriliyor.

ÜNLÜLER OYNADI

Hayvanların temel özgürlük hakları açlık ve susuzluktan, sağlık sorunlarından, korku/stres unsurlarından uzak bir yaşama erişim; uygun barınma koşulları ve kendilerini oldukları gibi ifade edebilme haklarını kapsıyor. Aralarında Pınar Deniz, Ahmet Mümtaz Taylan, Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yer aldığı oyuncular bu mesajlı dizide yer alan ünlülerden birkaçı.

ÇOCUKLARA EĞİTİM

Mama markası Nestle Purina PetCare Türkiye, ‘Canımız Sokakta’ projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine hem evcil hayvanların bakımı ve davranışları hem de sokak hayvanları ile ilgili farkındalık eğitimleri verecek. Markanın genel müdürü Ayça Erkol “Her yıl 100 ton mama bağışı ile sokaktaki, barınaktaki ve afet bölgelerindeki patili dostlarımızın yanında oluyoruz. Projelerimizle de özellikle çocukları hayvanlarla ilgili bilinçlendirmek için çalışıyoruz” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 102 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 136 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar