Göründüğü gibi değil

Bülent Ersoy’un zor durumunu o gece ekranda görenler mal bulmuş Mağribi gibi “Sarhoş da sarhoş” diye konunun üstüne atladı sosyal medyada. Ağızlarından köpükler saçarak story atacaklarına biraz...

Bülent Ersoy’un zor durumunu o gece ekranda görenler mal bulmuş Mağribi gibi “Sarhoş da sarhoş” diye konunun üstüne atladı sosyal medyada. Ağızlarından köpükler saçarak story atacaklarına biraz dikkat etselerdi durumun farklı olduğunu görebilirlerdi. Çünkü hiç de sarhoş gibi hareket etmiyordu. Başka bir sorun vardı. Ben “Acaba ilaçları mı karıştı, ağrı kesiciyi mi fazla aldı” diye düşündüm. Zaten dün POSTA’nın haberiyle de Bülent Ersoy’un bir sağlık problemi yaşadığını öğrendik.

Bu kadın havalimanlarında, AVM’lerde tekerlekli sandalyelerde geziyor son birkaç yıldır. Hatta sahne programlarının büyük kısmını oturarak yapmaya başladı. Öğrendiğimize göre de makyaj odası ve stüdyo arasında 15 dakika yürütmüşler Diva’yı. Bu nedenle fenalaşmış aslında.

Orada yok muydu bir golf arabası ya da bir tekerlekli sandalye? Bülent Ersoy öyle kolay kolay sarhoş olacak birisi değil. Programdan önce kendisini kaybedecek derecede içmeyecek kadar da profesyoneldir. İyi olmamasına rağmen de sonuna kadar ekranda kaldı. Ben yerinde olsam sosyal medyada sarhoş diye tutturan herkese dava açarım.

REYNMEN HAÇ TAKMADI

Erol Köse de Reynmen’e, Bülent Ersoy’un başına gelenlere benzer bir kötülük yapmaya kalktı. Konserine 20 bilet satılınca konseri iptal edilen Reynmen çareyi haç kolyesi takmakta bulmuş. Bu bizim zekamıza hakarettir. Çünkü paylaşılan fotoğrafta Reynmen’in taktığının artı şeklinde bir kolye olduğu ve uzaktan yakından haça benzemediği ortada.

Üstelik bu çocuk hacca gitti, inançlı bir Müslüman olduğunu bol bol göstermedi mi? Ne Erol Köse’yi ne Reynmen’i severim ama aptal yerine konmaya çalışılmaya ve haksızlığa da hiç gelemem. Sonuç olarak, Bülent Ersoy sarhoş değildi, Reynmen de haç falan takmadı. İyi günler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar