Geçer not alamadı

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’tan aldığı evlilik teklifiyle gündemde ama ben yeni filminden bahsetmek istiyorum. Netflix’teki ‘Aşk Taktikleri’nde Şükrü Özyıldız ile oynayan Demet Özdemir’i ilk...

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’tan aldığı evlilik teklifiyle gündemde ama ben yeni filminden bahsetmek istiyorum. Netflix’teki ‘Aşk Taktikleri’nde Şükrü Özyıldız ile oynayan Demet Özdemir’i ilk kez izledim. Oyunculuğunu bilmiyordum. Pek bir beklentim yoktu ama bu kadar da kötü olmasını beklemiyordum! Özdemir, bu filmlerden dizilerden kazandığı paraların birazını oyunculuk derslerine ayırırsa doğru bir yatırım yapmış olur.

‘How to Lose a Guy in 10 Days’ isimli filmi andıran senaryosu mantık hatalarıyla dolu yapımda güzelim Şükrü Özyılmaz da harcanmış ne yazık ki. Kafama takılan bir sürü şey var. Demet Özdemir’in hem çocuğu o kadar beğenip hem de ancak sarhoş olursa katlanabilecekmiş gibi sürekli içki istemesi... Dış hatlarda pasaport, biniş kartı göstermeden oralara nasıl geçebildiği... Demet Özdemir hayranları eminim filme bayılmıştır ama ben geçer not veremeyeceğim.

BEŞİKTAŞ’IN FİLMİ

Geçmişte futbolu ya da bir takımı merkez alan filmler çekildi ülkemizde. Ama hiçbiri pek akılda kalıcı olamadı. Çekimleri mayısta başlayacak ‘Aşkın Saati 19.03’ bu konudaki şanssızlığa son verme konusunda iddialı. Beşiktaş ruhuna hayran olan ve takıma gönül vermiş onlarca isim filmde bir araya gelmiş.

Bir dedenin torununa işlemek istediği Beşiktaş ruhunun anlatıldığı film, hikayesinin duygusallığıyla dikkat çekiyor. Ön hazırlık çalışması büyük bir titizlikle yürütülen ‘Aşkın Saati’nin yönetmeni Hasan Gümet, yapımcısı ise Onur Sarısakal. Bu proje benim gibi futboldan pek anlamayan birini bile heyecanlandırdı doğrusu.

HAYDİ 80’LERE

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar