Emeğe saygı

Ebru Gündeş’in Günay’da giydiği mavi elbisenin, Katy Perry’nin bir konserde kullandığı tasarımın neredeyse aynısı olduğunu Kaan Ölker’in Instagram bloğu ‘popbizde’de...

Ebru Gündeş’in Günay’da giydiği mavi elbisenin, Katy Perry’nin bir konserde kullandığı tasarımın neredeyse aynısı olduğunu Kaan Ölker’in Instagram bloğu ‘popbizde’de görmüştüm. Bu keşif gazetelere haber olup, kendisine hiç kredi verilmeyince Kaan haklı olarak üzülmüş. Sosyal medyadaki blogların birbirlerinin haberleri çalmasına alışığız. Ama bunu gazeteler yapınca hiç şık durmuyor.

Biz gossippasta, populising, popbizde gibi hesapların yakaladığı haberleri kullanırken mutlaka kendilerine referans veriyoruz. Sezar’ın hakkı Sezar’a. Sonuçta bizim yaptığımız özel haberler de hem sosyal medyada hem de birçok internet sitesinde çarşaf çarşaf kullanılıyor. Adımızı geçiren de oluyor, umursamayan da. Haberin sahibinin, muhabirlerin çok daha önem kazandığı bir dönemdeyiz. Lütfen emeğe saygı.

AMCAYLA DÜET

Nette dolanırken Fatih Erkoç’un yeğeni Serra Erkoç çıktı karşıma. Şarkısının adı ‘Suçlama Beni’. İlk dinleyişte beni sardı. Bu parçada kendi tarzı olan caz, funk, Latin ve pop türlerinin esintilerini hissetmek mümkün. Hem kaliteli hem eğlenceli bir düzenleme yapılmış ‘Suçlama Beni’ için. Amca Fatih Erkoç’un hem sesiyle hem de görüntüsüyle klibe yaptığı katkı da güzel bir sürpriz oluyor. Özlemişiz kendisini.

FİŞEKHANE KONSERLERİ

Her yerde konser var. Şarkıcılar pandeminin acısını güzel çıkarıyorlar. Bir konser serisi haberi de Zeytinburnu’ndaki Fişekhane’den geldi. 27 Ağustos’ta Ajda Pekkan ile başlayacak konserler; Edis, Selami Şahin, Berkay, Şevval Sam, Serdar Ortaç, Buray, Mor ve Ötesi, Sertab Erener ile devam edecek. 1 Ekim’de Erol Evgin ile sona erecek. Fişekhane Deniz Konserleri’nin seyirci kapasitesi ise 1500.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar