Efsane kavgalar

Yeni nesil araştırma ve pazarlama platformu Pollective, magazinin efsane kavgalarını anket yapmış. 1500 kişiye “Kim haklıydı?” diye sormuş. Yıllar süren ve yakın geçmişte tatlıya bağlanan Hande...

Yeni nesil araştırma ve pazarlama platformu Pollective, magazinin efsane kavgalarını anket yapmış. 1500 kişiye “Kim haklıydı?” diye sormuş. Yıllar süren ve yakın geçmişte tatlıya bağlanan Hande Yener-Demet Akalın savaşlarında katılımcıların yüzde 70’i Yener’i haklı bulmuş. Bu kavga o kadar eski ki neden çıktığını zaten kendileri bile hatırlamıyordur. Sevda Demirel’in, Hande Ataizi’ni tokatlamasıyla başlayan ve aslında orada biten “Ne dedin sen?” adlı kavgada halkımızın yüzde 59’u Ataizi’den yana olmuş.

Mağdur olduğu için sempati duymuş olabilirler. Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe’nin 25 yıl süren efsane küslüğü de üç sene önce bitmişti. Uzay Heparı nedeniyle çıkan bu kavgada yüzde 70 Sezen Aksu’yu haklı bulmuş.. Seda Sayan’ın, Erol Köse’ye canlı yayında çok fena saydırdığı unutulmaz monoloğa videoklip bile yapılmıştı.

Katılımcıların yüzde 91’i Seda Sayan’ı haklı bularak bacılarının yanında olmuş. Allah rahmet eylesin, Oya Aydoğan ile Banu Alkan arasında “Güzellik yarışmasında kim birinci oldu” tartışması bir ömür sürmüştü. Oya Aydoğan yüzde 89 oranında haklı bulunmuş.

UMUT İSTANBUL’DA

Vogue dergisi, 26 ülkedeki edisyonların iş birliğiyle Ağustos/ Eylül sayısını ‘Umut’ sayısı olarak çıkardı. 19 dilde piyasaya çıkan dergi, tüm dünyayı etkileyen olaylara karşı, umut dolu bir gelecek ifade etme amacıyla hazırlandı. Tüm Vogue genel yayın yönetmenleri, kendileri için konunun ne anlama geldiğini temsil eden bir portfolyo ile katkıda bulundu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar