Dünyaya açılmak... Ama neresine?

Edis’in Amerikalı Warner Music ile imzaladığı anlaşmaya çok sevindim. Aynı anlaşmayla Aleyna da dünyaya açılma hazırlıklarına başlamıştı. Umarım gerçekten iki genç...

Edis’in Amerikalı Warner Music ile imzaladığı anlaşmaya çok sevindim. Aynı anlaşmayla Aleyna da dünyaya açılma hazırlıklarına başlamıştı. Umarım gerçekten iki genç yıldızımızın şarkılarını ABD, İngiltere listelerinde görürüz. Yalnız, inşallah bizimkilerin dünyaya açılma projesi aslında Warner Music’in Orta Doğu’ya açılma projesi değildir. Hatırlar mısınız yıllar önce Sertab Erener, Ricky Martin ile ‘Private Emotion’ şarkısında düet yapmıştı. Dünyaya açılacaktı. Ama sonra bir baktık, Avrupa’da yayınlanan klipte Sertab’ın yerine o zamanın ünlüsü Meja vardı. Sertab’lı versiyonu sadece Türkiye ve Türki Cumhuriyetlerde yayınlanmıştı. Sertab dünyaya değil, Ricky Martin Orta Asya’ya açılmıştı! Umarım benzer bir hikaye yaşanmaz.

ÜNLÜ KAVGASI TADINDAN YENMEZ

Muhalif manken Didem Soydan, politik gündemle ilgili bir konuda yaptığı paylaşımda Bartu Küçükçağlayan’ın programına saydırdı. Sonra onu kast etmediğini söyledi. Ancak o kadar karışık yazmıştı ki 50 kelime kapasiteli standart sosyal medya kullanıcısı da öyle olduğunu düşündü. Bartu’nun da öyle anladığını Didem Soydan’ın ifşa ettiği yazışmalarda gördük. Bunun üzerine Bartu, Didem’i engelledi.

İşte özlediğimiz kaliteli magazin, entelektüel düzeyi yüksek polemik. Yıllarca Hande Yener-Demet Akalın düşmanlığını çekirdek çıtlata çıtlata izlemedik mi? Seren Serengil’in Gülben Ergen’le, Yeşim Salkım’la yaşadıklarını heyecanla takip etmedik mi? Yeni neslin de onlara yetişmesinin zamanı gelmişti. Teşekkürler Didem, teşekkürler Bartu.

ENİS Mİ, MELİS Mİ?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 137 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar