Ben senin rezil olabilme ihtimalini sevdim

Magazin mutluluk verir. Yarısı ‘Ünlünün yaşadıkları güzel şeyler benim de başıma gelebilir’ umududur. Diğer yarısı da yıldızlar boşandığında, kaza geçirdiğinde, hasta...

Magazin mutluluk verir. Yarısı ‘Ünlünün yaşadıkları güzel şeyler benim de başıma gelebilir’ umududur. Diğer yarısı da yıldızlar boşandığında, kaza geçirdiğinde, hasta olduğunda ‘İyi ki benim başıma gelmedi’ rahatlamasıdır. Ünlülerin hayatı işte bu yüzden çekicidir. Ama biliyorsunuz artık tüm dizi oyuncuları, şarkıcılar konservatuar mezunu, orta ve üst sınıf ‘düzgün’ ailelerden geliyor, yabancı dil biliyor, çok iyiliksever, saygılı-düzeyli ilişkiler yaşıyor ve çok mutlu. Dram yok. Var aslında da “Özelime saygı gösterin” ikiyüzlülüğü ile saklıyorlar. Yani magazinin mutluluk veren bir yarısı artık eksik. Ben artık sürekli hasta çocuklara yardım kampanyası yapan, tencere tava reklamına çıkan, Instagram’da alışveriş linki veren kusursuz ünlülerden çok sıkıldım. Hele cevapları basın danışmanının yazdığı e-mail röportajlarından. Ünlüler eskiden fotoğrafçılara soyunurdu, artık mecazi anlamda menajerlere, markalara soyunuyorlar.

SKANDAL KRALI TARKAN

Perihan Mağden ta 2014’te verdiği bir röportajda “Starın rezil olma potansiyeli de önemlidir. Menajerler artık imajı koruyarak herkesin iyi aile çocuğu olarak iş yapmasını sağlıyorlar. Eski tarz, yaralı yıldızlar, manyaklıklar, skandallar, façayı çizdirmeler artık ortaya çıkmıyor” demişti.

O kadar haklı ki! Artı o rezaletler, façayı çizdirmeler onları daha da yıldızlaştırmadı mı? Tarkan 1994’te Savaş Ay’a “Çişim geldi” dedikten sonra da, 2001’de Reha Muhtar ‘özel’ fotoğraflarını yayınladıktan sonra da kısa bir ortadan kaybolma döneminin ardından büyük patlamalar yaptı. Ve bugün hâlâ Türkiye’nin en büyük starı.

Günümüzün steril starları, fotoşoplu fotoğrafları, haftada 5 kez pilatesli dergi röportajları, çim suyu detoks içecekleri, kusursuz Instagram yaşamları ve köy okulları sosyal sorumluluklarıyla o kadar sıkıcı ki. İşte o yüzden de bir yarıları eksik ve aslında star falan değiller. Ne varsa eskilerde var.

SIK SIK TAKSİLERDE SIZARDI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar