Afrodit'in gizli aşkı

Türk kökenli Alman modacı Seyit Ares’in Beyoğlu’ndaki Cavalli Pera’da geçen salı düzenlediği defileyi izledim. Afrodit’in Gizli Aşkı adlı koleksiyonu birbirinden havalı mankenler sundu. Zaten...

Türk kökenli Alman modacı Seyit Ares’in Beyoğlu’ndaki Cavalli Pera’da geçen salı düzenlediği defileyi izledim. Afrodit’in Gizli Aşkı adlı koleksiyonu birbirinden havalı mankenler sundu. Zaten tasarımların birçoğu adeta sahne kostümü gibiydi. Bazılarını Gülşen’in üzerinde görür gibi oldum. Bugüne dek Hande Yener, Deniz Seki, Ebru Yaşar, İrem Derici gibi isimleri giydiren Seyit Ares; Beyonce’nin eski grup arkadaşı Kelly Rowland için de kıyafet tasarlamış.

‘İLHAM PERİM’

O gece birçok ünlü de defilenin konukları arasındaydı. Zeynep Tuğçe Bayat’ın beyaz kıyafetine bayıldım. Sefo ise tam bir rap yıldızı gibi son derece rahat bir tarz seçmişti. Defilenin baş mankeni ise Seyit Ares’in “İlham perim” dediği Maryse Bagira’ydı.

MUHTEŞEM BİR MEKAN

Birçok şubesiyle canlı müzik piyasasını adeta tekeline alan Jolly Joker, ‘Private’ adlı yeni bir konsept yarattı. Jolly Joker Private, Taksim’deki CVK Park Bosphorus Otel’in terasında geçtiğimiz günlerde açılmıştı. 20 gün gibi kısa bir sürede muhteşem bir mekan yaratmışlar. Dekoru ve ambiyansıyla her şey çok şık. Yemek kalitesi ortalamanın çok üstünde. Servis ekibi ise arı gibi çalışıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar