Adana-Çeşme farkı

Gülşen’in cesur sahne kıyafetlerine bayılıyorum. Yaptığı özgürlük açıklaması da şahane bir mesajdı. “İstediğim gibi giyinirim” diyen Gülşen bir yandan bazı hassasiyetleri de...

Gülşen’in cesur sahne kıyafetlerine bayılıyorum. Yaptığı özgürlük açıklaması da şahane bir mesajdı. “İstediğim gibi giyinirim” diyen Gülşen bir yandan bazı hassasiyetleri de gözetiyor. Bu da ayrıca hoşuma gitti. Neden mi bahsediyorum? Adana’da verdiği konserde yeni pantolonlu tarzını devam ettirmiş, ancak bu kez üstünü daha kapalı seçmişti.

Hemen ardından Çeşme’de verdiği konserde ise çok daha seksi bir üstle karşımızdaydı. Herkes Hollywood ünlüleri ile pişti olduğu pantolonu konuştu ama benim dikkatimi Adana-Çeşme farkı çekti. Bu rastgele bir kıyafet seçimiydi belki de bilemiyorum ama Adana’da daha kapalı, Çeşme’de daha cesur bir üstle sahneye çıkması bence doğru ve duyarlı bir hareket olmuş. Gülşen böylece ne kendinden ödün vermiş ne de şartları zorlamış oluyor. Ülke şartlarında mükemmel bir strateji!

YILDIZLAR VADİ’DE

Turkcell Yıldızlı Geceler konser serisi bu cuma Sertab Erener ile başlıyor. Ertesi gün ise Aleyna Tilki var. Bu yıl Ayazağa’daki Turkcell Vadi Açıkhava’ya taşınan Yıldızlı Geceler’de izlemek istediğim çok konser var doğrusu. Hem şehir içinde ve kolay ulaşılabilir olması hem de teknolojik anlamda çok iyi bir donanıma sahip olması buradaki konser deneyimini üst seviyelere çıkaracaktır diye düşünüyorum. Bu iki konseri kaçırırsam da sırada Yüzyüzeyken Konuşuruz, Berkay, Ceza, Anıl Piyancı, Sansar Salvo, MFÖ, Kenan Doğulu, Haluk Levent, Funda Arar’la devam edip Ebru Yaşar var. İllaki birini yakalarım herhalde!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar