90 bin dislike

Yonca Evcimik geçende bir Instagram canlı yayınındaydı. Hâlâ “Kadınlar kocamın poposunu elledi” falan diye ‘davasını’ savunuyordu. Artık Banu Alkan ile eşdeğer bir ciddiye alınma seviyesine...

Yonca Evcimik geçende bir Instagram canlı yayınındaydı. Hâlâ “Kadınlar kocamın poposunu elledi” falan diye ‘davasını’ savunuyordu. Artık Banu Alkan ile eşdeğer bir ciddiye alınma seviyesine indiği için umursamadım.

Sonraki hareketi “Kylie Jenner elbisemi çaldı” isimli bir şarkı yapmak olursa şaşırmam. Bu arada kadına karşı şiddet konusunda bilinçlendirme yaptığını iddia ettiği şarkısı YouTube’da 5 bin like 90 bin dislike almış! Yani 90 bin kez ‘beğenmedim’ butonuna tıklanmış.

Altını da “Aman bu şarkının Türkiye’den çıktığını anlamasınlar” diye Yunanca yorumlarla doldurmuşlar. İşte Yonca Evcimik bu kadar ciddiye alınmalı. O zaman hep beraber eğlenebiliriz.

Açıklanan yeni koronavirüs önlemleri arasında “Evlerde mevlüt, yılbaşı kutlaması gibi insanların bir araya gelecekleri etkinlikler yapılamayacaktır” maddesi de var. Yıllardır ailemle ya da eşim dostumla güzel bir yemek yiyip saatler 12’yi geçince eve gelip yatıyorum zaten.

Bu yılbaşı bir arkadaşınızın ya da ayrı yaşadığınız ailenizin evinde yemek yemek isterseniz, 4 gün boyunca oradasınız. Nasıl mı? 31 Ocak Perşembe yemeğinizi yediniz. Yasak 21.00’de başladığı için orada kaldınız diyelim. 1 Ocak Cuma muhtemelen resmi tatil olduğundan sokağa çıkma yasağı da olacak. E arkasından da zaten blok yasak olan hafta sonu geliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 137 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar