2020 model Mungan

Murathan Mungan’ın ‘2020 Model’ adlı albümü, yazdığı sözlerden oluşan eski ve yeni şarkıları bir araya getiriyordu. Birbirinden ünlü isimlerin o güzelim Mungan şarkılarını...

Murathan Mungan’ın ‘2020 Model’ adlı albümü, yazdığı sözlerden oluşan eski ve yeni şarkıları bir araya getiriyordu. Birbirinden ünlü isimlerin o güzelim Mungan şarkılarını söylediği albüm, birkaç şarkısı hariç, Spotify’da en çok izlediklerim arasına girmişti. Tam olarak bu albümün konseri olmasa da ‘Murathan Mungan Şarkıları Senfonik’ konseri 19 Eylül’de Vadi Açıkhava’da gerçekleşecek. Kalben, Derya Köroğlu, Gülden Karaböcek ve Ceylan Ertem’i aynı sahnede buluşturacak olan gecede sadece albümden şarkılar yok.

Yeni Türkü Külliyatı’nın ayrılmaz parçaları olan Maskeli Balo, Telli Telli, Eskiden, Çember, Fırtına, Aşk Tesadüfleri Sever, Nilüfer, Olmasa Mektubun, Aşk Yeniden gibi ezbere bilinen Murathan Mungan imzalı şarkılar senfonik düzenlemelerle seyirciyle buluşacak. Üzüldüğüm tek şey albümün bence en güzel şarkısı olan Aylin Aslım ve Ah Kosmos imzalı ‘Gidiyorum’u o gece dinleyemeyecek olmak.

GURME DONDURMA

Yaz gelince hepimizde bir dondurma deliliği başlıyor. Ben paketli dondurmalar yerine küçüklüğümüzde pastane dondurması dediğimiz türleri tercih ediyorum açıkçası. Ama yeni keşfettiğim Pernigotti bu ön yargımı kırdı. Adından da anlaşılacağı gibi dondurma konusunda otorite olan İtalya’ya ait bir marka.

İçinde bitkisel yağ, trans yağ, glukoz, kimyasal aroma ya da renklendirici yokmuş. Doğal malzemeler kullanılarak yapılan dondurmaların lezzeti de bir başka oluyor. İlaç, gıda ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Toksöz Holding’e ait Sanset Gıda’nın ülkemize getirdiği marka gurme dondurma denemek isteyenler için şahane bir seçenek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 102 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 136 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar