Yanlarına kar kalmayacak, bakın ne yapacağız!

"Atatürk’te Birleştik" diyerek, sağ-sol demeden, parti, köken, mezhep ayırmadan biraraya gelen millici-demokrat ve yurtsever öncülerin yürüttükleri mücadele, klasik bir muhalefetten çok daha ötede bir anlam ve...

"Atatürk’te Birleştik" diyerek, sağ-sol demeden, parti, köken, mezhep ayırmadan biraraya gelen millici-demokrat ve yurtsever öncülerin yürüttükleri mücadele, klasik bir muhalefetten çok daha ötede bir anlam ve kararlılık taşıyor.

Geçmişte de sıkça yazıp söylediğimiz üzere, bizler sadece eleştirerek, durum tespiti yaparak, AKP gitsin de kim gelirse gelsin demiyoruz. Milli bir çözümü ve milli bir iktidar alternatifini ortaya koymaya, oluşturmaya ve öncülüğünü yapmaya çalışıyoruz.

Bu bağlamda, Cumhuriyetin kurucu değerlerini, ulus devletimizi ve milli çıkarlarımızı savunmanın yanısıra, ekonomide de bildik klasik-denenmiş klişelerin dışında, yeni ve gerçekçi politika seçeneklerini de ortaya koymaya gayret ediyoruz.

NE PİYASA NE KAPALI MODEL

Ne “piyasa tapınıcılığı” ne de “kapalı bir devletçi” bir model değil, Atatürk’ün “karma ekonomik” modelini esas alacağımızı ilan ediyoruz.

Özel sektör ile kamuyu, piyasa ile planlamayı birbirinin alternatifi ya da düşmanı olarak görmeden, koşullara, yerine ve zamanına göre, birbirini tamamlayan bir ekonomik politika seçeneğini öngörüyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ulusal üretim olmazsa işsizlik bitmez 13 Temmuz 2021 | 88 Okunma Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil! 06 Nisan 2021 | 18 Okunma Akıncı’ya en iyi cevap, ‘İlhak ve İltihak’! 15 Ekim 2019 | 297 Okunma Yeşil pasaport popülizmi! 10 Ekim 2019 | 286 Okunma Zam, zam, zam... Ucuzluk ne zaman? 08 Ekim 2019 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar