Akıncı’ya en iyi cevap, ‘İlhak ve İltihak’!

KKTC’de, geçmişte "Yes be annemci" koronun liderliğini yapan ve bugün ne yazık ki rahmetli Rauf Denktaş gibi Milli bir Kahramanın koltuğunda hiç de layık olmadığı halde oturan M. Akıncı, yine kendinden beklenen...

KKTC’de, geçmişte "Yes be annemci" koronun liderliğini yapan ve bugün ne yazık ki rahmetli Rauf Denktaş gibi Milli bir Kahramanın koltuğunda hiç de layık olmadığı halde oturan M. Akıncı, yine kendinden beklenen türde boyundan büyük gayrı milli laflar etmiş.
Akıncı’ya hakkettiği cevabı yine bu köşede yakın geçmişte yazdığımız "İlhak ve İltihak" başlıklı yazımızla bir kez daha vermenin tam da yeri ve zamanıdır diye düşünüyorum. Çünkü Akıncı ve hempalarının sesini-soluğunu kesecek gerçek "çözüm" budur, bu olmalıdır.
***
-İLHAK VE İLTİHAK- Kıbrıs konusu Türk milleti için milli davadır. Kıbrıs Türk milleti için vatan toprağıdır. Kıbrıslı soydaşlarımız, Türk milleti için öz kardeştir.
Anavatan Türkiye, dünyadaki bütün Türkler için Anavatandır.
Kıbrıs, Osmanlı’dan bugüne Türkiye Cumhuriyetinin vazgeçilemez ve devredilemez tarihi-siyasi-ekonomik ve stratejik hak ve çıkarlarının olduğu, Akdeniz’in batmayacak bir uçak gemisidir.
KKTC, 1974 Barış Harekâtından sonra kurulmuştur. Kıbrıs Türkü, Türk askerinin ve Türk milletinin tam ve eksiksiz desteği ile o günden bu yana 45 yılı aşkın süredir bağımsız, korkusuz ve özgür biçimde barış içinde yaşamını yürütmektedir.
Kıbrıs, milli kahramanlarımız Dr. Fazıl Küçüklerin, Rauf Denktaş’ların önderliğini yaptığı var olma, bağımsız ve milli olma mücadelesini Anavatan Türkiye ile omuz omuza vererek, bu uğurda can vererek, kan dökerek bugünlere gelmiştir.
Enosis çığlıklarıyla adayı Elenleştirmeye çalışan Yunan-Rum ittifakının saldırı, katliam ve darbelerine karşı milli mücadel...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ulusal üretim olmazsa işsizlik bitmez 13 Temmuz 2021 | 88 Okunma Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil! 06 Nisan 2021 | 18 Okunma Akıncı’ya en iyi cevap, ‘İlhak ve İltihak’! 15 Ekim 2019 | 297 Okunma Yeşil pasaport popülizmi! 10 Ekim 2019 | 284 Okunma Zam, zam, zam... Ucuzluk ne zaman? 08 Ekim 2019 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar