Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil!

Laiklik karşıtı odak olan iktidardan cesaret alan gerici ve yobaz kesimler iyice gemi azıya aldılar.Sarıklı Amiralden, Ayasofya imamının laiklik karşıtı Anayasa talebine kadar, birçok gerici davranış artık aleniyet...

Laiklik karşıtı odak olan iktidardan cesaret alan gerici ve yobaz kesimler iyice gemi azıya aldılar.

Sarıklı Amiralden, Ayasofya imamının laiklik karşıtı Anayasa talebine kadar, birçok gerici davranış artık aleniyet kazandı ne yazık ki.

Gidişattan toplumun Atatürk cumhuriyetine ve laik-demokratik hukuk devletine gönülden bağlı geniş kesimlerinin rahatsız olduğu da aşikâr.

İşte e. amirallerin yaptığı son yazılı açıklama da hafta sonunda Montrö tartışmalarını da kapsayacak şekilde gündeme düştü.

Lafı eğip bükmeden söyleyelim. Emekli amirallerin yazılı olarak düşünce ve görüşlerini açıklamasından bir “darbe paranoyası” çıkarmak akıl ve mantıkla bağdaşmaz, hele iki gündür yapıldığı üzere bir “mağduriyet ve darbe edebiyatı” ile gündem değiştirmeye kalkışmak ise tam bir kasaba kurnazlığı anlayışıdır.

Bildiriyi, zamanlamasını, usulünü vb. eleştirebilirsiniz, içeriğine itiraz edebilirsiniz, ama buna bir “darbe teşebbüsü” teşhisi koyarak, ortalığı “yaygaraya vermek” anlaşılır bir iş değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ulusal üretim olmazsa işsizlik bitmez 13 Temmuz 2021 | 88 Okunma Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil! 06 Nisan 2021 | 18 Okunma Akıncı’ya en iyi cevap, ‘İlhak ve İltihak’! 15 Ekim 2019 | 297 Okunma Yeşil pasaport popülizmi! 10 Ekim 2019 | 286 Okunma Zam, zam, zam... Ucuzluk ne zaman? 08 Ekim 2019 | 376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar