Tiryaki’den altın sözler... Şu ruh meselesi...

 Geçen hafta Pazar günü Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin proje sunum toplantısı vardı. Toplantıya ben katılamadım. Toplantı notları elime ulaştı. Bu notlardan hareketle bir yazı...

 

Geçen hafta Pazar günü Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin proje sunum toplantısı vardı. Toplantıya ben katılamadım. Toplantı notları elime ulaştı. Bu notlardan hareketle bir yazı yazmam gerektiğini düşündüm. 

Belediyecilik artık biçim ve içerik değiştirmeli. İnsanı ve medeniyetimizi esas alan yeni bir forma dönüşmeli.

Artık sadece yol yapmak ya da park yapmak yeterli değil. Ruhu olan şehirlerde inşa edilmelidir. Bu bağlamda 3 dönem Altındağ ilçesinde çok büyük hizmetler veren Tiryaki bu dönem tekrar aday gösterildi. 

Başkanın şu cümleleri kıymetli.

“Altındağ ilim, irfan, inanç demek. Altındağ, kardeş demek. Altındağ sevda demek. İşte bu sevda, bizleri bugünlere taşıdı. İlçeyi imar ederken, gönülleri de fethetmek, kentte eser, gönüllerde iz bırakmak için cebimizde altın tecrübelerle yeniden karşınızdayız” diyerek söze başlamış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 511 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar