Erdoğan, ABD’ye gitmiyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 9 Mayıs tarihinde ABD’ye gitmesi öngörülüyordu. Ancak bu gezi ABD’nin İsrail’in Filistin’deki katliam yapmasına ses çıkarmaması nedeniyle iptal edildi. Bu iptalin bir...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 9 Mayıs tarihinde ABD’ye gitmesi öngörülüyordu. Ancak bu gezi ABD’nin İsrail’in Filistin’deki katliam yapmasına ses çıkarmaması nedeniyle iptal edildi. Bu iptalin bir başka nedeni ise ABD, Suriye’de PKK ve PYD unsurlarına silah veriyor. YPG gibi terör örgütlerine sahip çıkıyor. Ülkemizi bölmeye çalışanlara imkan veriyor.

Erdoğan ABD’nin bu yanlış adımlarına son vermesini istedi. ABD bu konuda adım atmadı. Öte yandan Türkiye milli üretim yapıyor, kendi savaş uçağını üretiyor. Kendi  İHA’sını üretiyor. Savaş gemisini üretiyor. ABD ve Siyonistler  rahatsız oluyorlar. Erdoğan, Filistin halkına sahip çıkıyor. Netanyahu’yu Firavuna benzetiyor. Hitler’e benzetiyor. Doğru da yapıyor.

Erdoğan kadar Filistin davasına destek olan kimse yok. Türkiye, İsrail ile ticaret yapıyor diyerek kara propaganda yapanların bir kısmı samimi değil. Erdoğan hem Filistin’e destek veriyor hem de Türkiye gemisinin batmamasını sağlıyor. Biz büyük bir ülkeyiz. Diplomasi ile sorunları çözeriz.

Türkiye’de dolar artsa, ekonomi batsa bu sefer de diyecekler ki Erdoğan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Baldız, bacanak belediyeciliği! 09 Mayıs 2024 | 470 Okunma İsrail çekiliyor… 07 Mayıs 2024 | 582 Okunma Ekrem Bey CHP’de Kongre ister mi? 05 Mayıs 2024 | 337 Okunma Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 516 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 600 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar