TikTok mafyaları…

Gençlerin son dönemde en çok takip ettiği platform TikTok mecrası. Burada kısa videolar paylaşılıyor. Kimi zaman eğlendiren, kimi zaman düşündüren bir mecra. Ben de bu mecrayı takip ediyorum. Gazeteci olduğumuz...

Gençlerin son dönemde en çok takip ettiği platform TikTok mecrası. Burada kısa videolar paylaşılıyor. Kimi zaman eğlendiren, kimi zaman düşündüren bir mecra. Ben de bu mecrayı takip ediyorum. Gazeteci olduğumuz için insana dair, hayata dair habere dair videolar bulabiliyorum. Bir nevi açık istihbarat mecra haline geldi. 

Bu mecrayı umarım emniyet teşkilatımız takip ediyordur. Burası bir sosyal medya iletişim platformu olmaktan çıktı adeta suçu ve suçluyu övme alanı haline geldi. Bu mecra sayesinde ülkemizde ve dünyada önde olan mafya babalarını tanımış olduk. 

Kabadayılar, gangsterler, torbacılar, uyuşturucu baronları bu mecrada cirit atıyor. 

Bu mecradaki meydan okumalar, tehditler dikkatimizden kaçmıyor. Ünlü bir mafya babasına bu mecradan meydan okuyan İstanbul’da bir kabadayı ya da mafya lideri iki gün sonra öldürüldü. Özellikle gelir seviyesi düşük, eğitim seviyesi düşük gençlerimiz bu mecralara bakarak mafyaya özeniyorlar. Bu mecrada klip yaparak meydan okuyorlar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 512 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar