Terörün arkasında ABD var… 

İç İşleri Bakanlığı önünde meydana gelen patlama bir kez daha gösterdi ki terörün ardında ABD var. Burada kullanılan silahlar ABD yapımı. ABD Suriye’nin kuzeyinde PKK-YPG güçleri ile ortak...

İç İşleri Bakanlığı önünde meydana gelen patlama bir kez daha gösterdi ki terörün ardında ABD var. Burada kullanılan silahlar ABD yapımı. ABD Suriye’nin kuzeyinde PKK-YPG güçleri ile ortak tatbikat yapıyor. Amaçları tıpkı Irak’ta olduğu gibi Suriye’yi bölmek. Gelelim hain saldırı girişimine burada bulunan silahlar ABD’ye ait. Neler var peki?  

9 kilo 700 gram C-4 patlayıcı madde, 3 adet el bombası, 1 adet roketatar, 1 adet Glock marka susturucu takılı tabanca, 1 adet Blow marka tabanca, 1 adet M-4 marka Karabina uzun namlulu silah, 1 adet AK-47 marka uzun namlulu silah. Tamamı ABD’nin terör örgütüne yaptığı silah yardımı envanterinde mevcut.  

Bir taraftan  PKK ve YPG’ye yardım edeceksiniz bir taraftan da Türkiye ile biz NATO’da beraberiz diyeceksiniz. Bu ikiyüzlü yalanı artık kimse yemiyor. Patlama sonrasıABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken da terör saldırısını kınayarak, “NATO müttefikimiz Türkiye ve Türk halkının yanındayız” dedi.  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 512 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar