Tek suçlu Faruk Koca mı? 

 Ankaragücü ve Rizespor arasında oynanan maçta, Ankaragücü bir kırmızı kart gördü, ayrıca uzatmalarda son dakikada bir gol yedi. Maç berabere bitti. Bunun üzerine sinirlenen Ankaragücü Başkanı Faruk...

 

Ankaragücü ve Rizespor arasında oynanan maçta, Ankaragücü bir kırmızı kart gördü, ayrıca uzatmalarda son dakikada bir gol yedi. Maç berabere bitti. Bunun üzerine sinirlenen Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Hakem Halil Umut Meler’e bir yumruk attı. 

Peşinen belirtelim bu yumruğu kınıyorum. Hakem hatalı kararlar verse bile şiddet asla kabul edilemez. 

Bu vahim olaydan hareketle bazı gerçekleri ortaya koymamız lazım. Bu üzücü olay Türk Sporunun kurtuluşuna vesile olmalı. 

Kıymetli okuyucularım Faruk Koca’yı uzun yıllardır tanırım, son yıllarda görme imkanım olmadı. Aslında sağduyulu ve iyi bir insandır. Nasıl oldu bu yanlış davranışı yaptı, anlamak mümkün değil. 

Gelelim bizim konumuza.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 512 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar