İmamoğlu’nun hapis cezası onandı mı?

Yerel seçimlere doğru hızla yaklaşıyoruz. Cumhur İttifakı tek parça halinde hareket ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önce ülkem diyen bir lider. O nedenle pazarlıklarla seçimlere girmek istemiyor....

Yerel seçimlere doğru hızla yaklaşıyoruz. Cumhur İttifakı tek parça halinde hareket ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önce ülkem diyen bir lider. O nedenle pazarlıklarla seçimlere girmek istemiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile güzel bir uyum içerisindeler. Millet İttifakı cephesi ise kaos ve kargaşa üretiyor. Gün geçmiyor ki bir  krize imza atılmasın. Millet İttifakı cephesi darmadağın. 

Doğrusunu isterseniz muhalefetin bu dağınıklığı demokrasi adına kayıptır. İktidar her sistemde vardır. Muhalefet ise sadece demokratik ülkelerde vardır. Muhalefetin güçlü ve etkin olması demokrasi adına ve millet adına faydalıdır. 

CHP Diyarbakır  Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun TSK ile ilgili skandal açıklamaları Millet İttifakını genelde, özelde  ise Ekrem İmamoğlu’nu zora sokmuştur. Ekrem İmamoğlu HDP’nin desteği olmadan İstanbul’da seçimleri kazanamaz. O nedenle İmamoğlu HDP karşıtı açıklama yapamaz. 

 Öte taraftan İYİ Parti HDP’ye karşı sert açıklamalar yapmaya başladı. Ayrıca Millet İttifakında yer almayacaklarını...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 330 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 589 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.518 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar