Gazeteciler İsrail elçiliği önünde...

Filistin’de öldürülen gazeteci sayısı 103 oldu. Bizler katliamları onlar sayesinde öğrendik. Şehit gazetecileri unutmamak gerekir. Zor şartlar altında hizmet veren gazeteciler canlarıyla bu mücadeleyi diri tuttular. Biz...

Filistin’de öldürülen gazeteci sayısı 103 oldu. Bizler katliamları onlar sayesinde öğrendik. Şehit gazetecileri unutmamak gerekir. Zor şartlar altında hizmet veren gazeteciler canlarıyla bu mücadeleyi diri tuttular. Biz gazeteciler savaşta, yangında, depremde, sel felaketinde hep sahadayız. 

O nedenle işimiz zordur. Hele karşıdaki bir terör devleti olunca artık siz düşünün. 

Bu çerçevede Filistinli gazetecilere ses olmak için İsrail’i protesto ettik. Dünya medyasının dikkatini çekmek istedik. Batıda bir gazeteci ölünce dünyayı ayağa kaldıranlar Filistin’deki gazeteciler konusunda gıklarını çıkarmıyorlar. İkiyüzlü bir dünyadayız. 

İsrail’in Ankara Elçiliği önünde eylem yaptık. Artık yeter dedik. Dünya kör, sağır biz olamayız dedik. Anadolu Yayıncılar Federasyonu üyeleri olarak Filistinli gazetecilere yapılan şiddeti ve vahşeti kınadık. 

7 Ekim 2023 tarihinde başlayan İsrail devlet terörü bütün hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar 21 bin kişi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 444 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 589 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar