Gabar petrolü Türkiye’yi kurtaracak...

 Anadolu Soruyor ekibi olarak 5 yıl önce seçimler nedeniyle doğu illerimizi gezmiş ve oradaki tabloyu seyircilerimize ulaştırmıştık.Bu seçimde de yine Anadolu Soruyor ekibi olarak; Tunceli, Muş, Iğdır, Ağrı...

 

Anadolu Soruyor ekibi olarak 5 yıl önce seçimler nedeniyle doğu illerimizi gezmiş ve oradaki tabloyu seyircilerimize ulaştırmıştık.

Bu seçimde de yine Anadolu Soruyor ekibi olarak; Tunceli, Muş, Iğdır, Ağrı, Van, Malatya, Adıyaman, Şırnak ve Mardin illerimizi ziyaret ederek oradaki çalışmaları, yapılan hizmetleri ve yaşanan gelişmeleri yerinde gözlemledik. Özellikle Şırnak’ta geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti’nin kazanmasıyla birlikte şehirde gözle görünür bir değişiklik fark ediliyor.

AK Parti Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak’a iyi hizmetler yaparak Şırnak’ın birçok sorununu çözmüş durumda. 

Şırnak’ta gezdiğimiz zaman şehrin AK Parti belediyeciliği ile hizmetle tanışmış olduğunu, 5 yıl içerisinde birçok yatırımın da Şırnak’a kazandırıldığını gördük.

GABAR’DA HEDEF 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 511 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar