Alman DW, Milli Eğitim’i hedef alıyor…

Milli Eğitim Bakanlığı güzel bir uygulama yapmış. Türk aile yapısı ile ilgili müfredata ders koymuş. Sen misin bu dersi koyan Almanya uyruklu DW kanalı bu uygulamayı adeta yerden yere vuran eleştirel bir haber...

Milli Eğitim Bakanlığı güzel bir uygulama yapmış. Türk aile yapısı ile ilgili müfredata ders koymuş. Sen misin bu dersi koyan Almanya uyruklu DW kanalı bu uygulamayı adeta yerden yere vuran eleştirel bir haber yapmış. 

Sözde akademisyenleri konuşturmuş. Bu uygulamanın yanlış olduğunu söyletmiş. 

Bu siteyi ve haber kanalını yakından takip ediyorum. Etnik ve mezhep temelinde bölünmenin adresi olmuş durumda. Elbette her ülkenin medyası bizim ülkemizde yayın yapabilir. Ancak bu yayınlar özgürlük adı altında bölücülüğe hizmet etmemelidir. Bu haber kanalı, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne ilişkin tek bir yayın yapmaz. Sürekli yaraları kaşıyorlar. 

Neymiş efendim Milli Eğitim Bakanlığı aile kavramının önemine ilişkin ders hazırlamış. Ne var bunda? Neden rahatsız oldunuz? Amacınız toplumun temel taşı olan aileyi bölmek, parçalamak mı? Ayrıca bu derslerde bunları rahatsız edecek bir durum da yok. Gericilik filan yok yani? 

Milli Eğitimin müfredatında bayram, düğün, gelenek görenek, doğum, cenaze gibi ortalama değerler var. Geleneğe...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 512 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar