AK Parti’de sürpriz yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Partinin 4. Olağanüstü Kongresi Ankara’da düzenlendi. Bu kongrede A’dan Z’ye kadroların yenileneceği, yeni kadrolarla yola devam edileceği konuşuluyordu. Fakat Kongre...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Partinin 4. Olağanüstü Kongresi Ankara’da düzenlendi. Bu kongrede A’dan Z’ye kadroların yenileneceği, yeni kadrolarla yola devam edileceği konuşuluyordu. Fakat Kongre sonrasında ortaya çıkan MKYK listesine bakıldığında birkaç isim dışında pek değişen bir şeyin olmadığını görüyoruz. MYK Listesi’nde de çok farklı isimler yok. 

Yerel seçim için yol haritası belli olacak. Partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosunda sürpriz olmadığı görüldü.  

MKYK Listesinde illere göre bir dağılım yapılmış. Özellikle gençlere, kadınlara ve emektarlara yer verildiğini görüyoruz. 

Yazar Hayati İnanç, Siyaset Bilimci Yazar Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın, THM Sanatçısı Mahmut Tuncer’in oğlu Yazar Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, Abdurrahim Karakoç’un oğlu Türk İslam Karakoç gibi bazı yeni isimler de MKYK listesinde yer aldı. Bunun dışında listede pek bir değişiklik olmadı. 

Kongre öncesi Erdoğan, salona girmeden vatandaşlara seslendi. Erdoğan, AK Parti Kongresi öncesinde tüm dünyaya bir...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 512 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar