Ah şu omurgasızlık...

 İster siyasette, ister medyada, ister iş dünyasında bir insan omurgalı olmalı. Son dönemde omurgasızlık bir meziyet haline geldi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler var. Köprüden geçerken ayıya...

 

İster siyasette, ister medyada, ister iş dünyasında bir insan omurgalı olmalı. Son dönemde omurgasızlık bir meziyet haline geldi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler var. Köprüden geçerken ayıya dayı demelisin diyenler var. Şu geçici dünyada menfaati için eğilenler var.  

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu hep şunu söyledi. Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmeye gerek yok. 

Yine ölmeden önce Karaman’da yaptığı bir konuşmada bir saniyesine bile hükmedemediğiniz bir hayat için fırıldak olmaya gerek yok demişti. İster sağcı ister solcu fark etmez. İlkeli insanları severim. Bedel ödemek zor bir iştir. Ama günümüz dünyasında omurgalı olmayı enayilik olarak değerlendirenler var. 

Akıllı adam kavga etmez. Akıllı adam doğruları değil işine geleni söyler diyenler var. Biz bunlardan uzağız. Müslüman  günah işleyebilir ama yalan söyleyemez.  

Bu konuda en çok zor durumda kalan Lider Erdoğan’dır. Zaten her konuşmasında yalnız olmaktan şikayet...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Urfalı Hasan ve ABD’li akademisyenler… 02 Mayıs 2024 | 512 Okunma Milli Eğitim şimdi milli oldu... 30 Nisan 2024 | 596 Okunma Erdoğan, ABD’ye gitmiyor... 28 Nisan 2024 | 590 Okunma Erdoğan’a suikast düzenlediler... 25 Nisan 2024 | 1.519 Okunma Kürtçe tabelaya vergi indirimi yapacaklarmış... 21 Nisan 2024 | 287 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar