Gençler gelecekten umutlu

Vodafone Geleceğe İyimser Bakmak adlı araştırmasını yayınladı. İnsanların gelecek beklentileri hakkında ne kadar iyimser ya da kötümser olduklarını ölçen araştırmaya 14 ülkeden 12 bin 766...

Vodafone Geleceğe İyimser Bakmak adlı araştırmasını yayınladı. İnsanların gelecek beklentileri hakkında ne kadar iyimser ya da kötümser olduklarını ölçen araştırmaya 14 ülkeden 12 bin 766 kişi katıldı. Avustralya, Hindistan, Güney Afrika, Çekya, İrlanda, İspanya, Almanya, İtalya, Türkiye, Yunanistan, Yeni Zelanda, Birleşik Krallık, Macaristan ve Portekiz'de yapılan araştırmaya göre her yaştan insan, önümüzdeki 20 yılda yaşanacak teknolojik inovasyonun gelecek üzerinde olumlu etkileri olacağına inanıyor.
Gençler gelecekten daha da umutlu.
Araştırmada gelecek hakkında en iyimser olanların, 18-24 yaş arası olduğu ortaya çıktı. Katılan gençlerin yüzde 62'si, yaşam standartlarının 20 yıl sonra çok daha iyi olacağını düşünüyor.

TÜRKİYE % 56 İYİMSER
Yaşam standartlarının daha iyi olacağına en fazla inanan ülke yüzde 78 ile Hindistan olurken, en az inanan ülke yüzde 32 ile Birleşik Krallık oldu. Araştırmaya Türkiye'den katılanların yüzde 56'sı, gelecek 20 yılda ülkedeki yaşam standartlarının daha iyi olacağına inanıyor. Vodafone Grubu Ticari Operasyonlar ve Strateji Dünya Başkanı Serpil Timuray, "Önümüzdeki 20 yılda yapılması beklenen teknolojik inovasyonların herkesin hayatında olumlu etkisi olacağının altını çizmek gerektiğini düşünüyoruz. Teknoloji karmaşık olabilir, bunaltıcı olabilir, bazen de insanları yabancılaştırabilir. Ama aynı zamanda, biliyoruz ki, dijital inovasyonların bireyler ve toplum için faydası büyüktür" dedi. Bu bakış açısını dile getirmek üzere, Vodafone markasını 'geleceğe iyimser bakmak' temasıyla yeniden konumlandırdıklarını belirten Timuray, "Vodafone'da yaptığımız en büyük değişiklik, yeni sloganımız 'The future is exciting. Ready?' Bunun ilk bölümü yerel dillere çevrilecek.

'Ready?' ise İngilizce olarak kullanılacak" dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şeffaf ve güçlü Devlet AŞ 19 Kasım 2018 | 4.682 Okunma Fakir ülke zengin ülke farkına dair 18 Kasım 2018 | 5.969 Okunma Türkiye’nin kadın gücü 16 Kasım 2018 | 4.240 Okunma 2023 için yap-kirala-devret modeli 15 Kasım 2018 | 4.767 Okunma Gençler 1 günü 34 saat hissediyor 14 Kasım 2018 | 5.281 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar