Artık işbaşı yapsak!

Darbeci haydutları tepeledik, şehitlerimizi gömdük, gazilerimiz şükür ki iyileşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanlardaki demokrasi nöbetlerimizi şimdilik bitirdi.Hainlerin izini sürüyor, FETÖ'nün...

Darbeci haydutları tepeledik, şehitlerimizi gömdük, gazilerimiz şükür ki iyileşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanlardaki demokrasi nöbetlerimizi şimdilik bitirdi.
Hainlerin izini sürüyor, FETÖ'nün dışarıdaki militanlarının ülkemize yönelik algı saldırılarına karşı koyuyoruz. Kahramanlarımızla gururlanıyor, halkın gücünün tankın gücüne yetebildiğini asla unutmuyoruz.
Meydanlardaki demokrasi nöbetinin yerini üretim nöbetinin alması gerekiyor. Bunun da yolu artık işbaşı yapmaktan geçiyor. Gece meydanlarda gündüz mesaide çok yorulduk ama ekonomi bizden iş bekliyor, ülke üretim bekliyor.
Ordu, asker üniformalı FETÖ militanlardan temizleniyor ama yetmez, orduyu güçlü kılmak şart. Temiz ve güçlü ordu ise güçlü ekonomi gerektiriyor. Yenikapı ruhu, bütünleşmeyi hatırlattı bize. İşbirliği ve işbölümü yapabileceğimizi gösterdik. Şimdi benzer performansı iş dünyasında, çalışma hayatında sürdürmeliyiz.
Ekonomi STK'larının darbe karşıtlığı ve demokrasi savunuculuğuna dair söylem dönemi de bitsin diyorum. Zira şimdi ekonomi için eylem zamanıdır. 15 Temmuz'un ertesinde "birlik beraberlik" mesajları gerekliydi, nitekim yaptık.
Sonrasında gazete demeçleri, yurtdışı ilanları dönemi başladı. Bu da gerekliydi ve hükmünü icra etti, onu da geride bıraktık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şeffaf ve güçlü Devlet AŞ 19 Kasım 2018 | 4.683 Okunma Fakir ülke zengin ülke farkına dair 18 Kasım 2018 | 5.969 Okunma Türkiye’nin kadın gücü 16 Kasım 2018 | 4.240 Okunma 2023 için yap-kirala-devret modeli 15 Kasım 2018 | 4.768 Okunma Gençler 1 günü 34 saat hissediyor 14 Kasım 2018 | 5.285 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar