Yüzyılın başarı hikâyesi

Deprem ve diğer gündem konuları arasında hak ettiği kadar yer bulamayan birkaç konu var. Biri; geçen hafta Berlin'de yapılan ve sözde "yeni anayasa" kılıfıyla sunulan konferans. Konferansın konusu da, yapıldığı yer de, katılanlar da birbirinden tartışmalı.

Türkiye düşmanı, Erdoğan düşmanı ne kadar insan ve grup var ise bu toplantıda her ne hikmet ise!. FETÖ firarileri Can Dündar, Ergun Babahan gibi eski gazeteciler, PKK'ya destek bildirisine imza atmış akademisyenler, Barbaros Şansal gibi toplumun tüm değer yargılarına ve milli olan her şeye karşı duran sözde sosyetikler ve Türkiye'den de CHP, HDP ve SP milletvekilleri ile İP'in Berlin temsilcisi bu konferansta hem konuştular hem yeni bir bildiriye imza attılar. İP Temsilcisinin "Meral Akşener'in selamıyla" katıldığı bu konferans için sorulacak bir kaç soru ve söylenecek birkaç şey var; Türkiye için yeni bir anayasa arayışı var ise, bunun yeri Türkiye değil de neden PKK-FETÖ dahil bütün teröristlere kucak açan Almanya'dır? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarın değil hemen şimdi... 10 Nisan 2023 | 445 Okunma Mesele sadece seccade değil! 03 Nisan 2023 | 396 Okunma Terörün gölgesi değil gövdesi düştü 01 Nisan 2023 | 120 Okunma Ya Herru Ya Merru! 27 Mart 2023 | 339 Okunma Kılıçdaroğlu hukuku! 25 Mart 2023 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar