Dünyanın en namussuzu

Garaudy yıllar öncesinden, bu kokuşmuş sistem, bu pazar tektanrıcılığı yıkılmaya mahkûmdur, demişti.Bu kokuşmuş sistemin öncüsü de hiç kuşkusuz ABD'dir.Star gazetesinin değerli bir...

Garaudy yıllar öncesinden, bu kokuşmuş sistem, bu pazar tektanrıcılığı yıkılmaya mahkûmdur, demişti.
Bu kokuşmuş sistemin öncüsü de hiç kuşkusuz ABD'dir.
Star gazetesinin değerli bir yazarı dünkü yazısında, ABD'nin Türkiye'yi harcamayı göze almak pahasına PKK'yı ve FETÖ'yü desteklemesini, İran'ın nüfuz geliştirme hamlelerini umursamayıp Türkiye'nin hassasiyetlerini İbadi yönetimine boğdurmak istemesini “akılsızlık” tesmiye etmiş.
Fakire soracak olursanız, “Amerika aklı” bidayetinden beri hiç değişmemiştir.
Kendisine direniş gösterildiği, başka bir ifadeyle, boyun eğilmediği her yerde aklını hep böyle çalıştırır.
Hiroşima'dan Vietnam'a, İsrail'in katliamlarını arkalamasından Irak işgaline kadar bu böyledir.
Bir süredir, özellikle de 2011'den beri Erdoğan ve AK Parti'nin bağımsız politikalar geliştirme isteğine karşı tepkisi de “Amerika aklını mı yedi” dedirtir cinsinden olmuştur.
O kadar ki…
Türkiye'de “iş görmek” için yatırım yaptığı ne kadar “değer” varsa (insan hakları, hukuk, Kopenhag Kriterleri, hoşgörü, uzlaşma, çoğulculuk, eşitlik, bağımsızlık, özgürlük, velhasıl, demokrasi) alayını birden 15 Temmuz'da taşeronu FETÖ marifetiyle çöpe atmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.189 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.132 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.958 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 334 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar