Delikanlı Bakan, Bahçeli ve Seni Seven Ölsün

“Seni Seven Ölsün” filminin galasına giderken yolda Nedim Şener aradı. Beklediğimiz yazısının Die Zeit dergisinde yayımlandığını haber verdi.Beklediğimiz diyorum, zira bir süre önce mezkur Alman...

“Seni Seven Ölsün” filminin galasına giderken yolda Nedim Şener aradı. Beklediğimiz yazısının Die Zeit dergisinde yayımlandığını haber verdi.
Beklediğimiz diyorum, zira bir süre önce mezkur Alman dergisinde Fetullah Gülen, Nedim Şener üzerinden akıl almaz palavralar atmıştı.
Bu köşecikte iki hafta evvel, “Kozmik zampara Şeref'in Fetullah'tan öğrendiği ayıp şeyler hakkında” başlıklı yazımda bu palavralara yer vermiştim.
Die Zeit dergisi, “Nedim Şener ve Ahmet Şık cemaatinizin devleti ele geçirmesini ele alan kitap yazdılar ve 2011'de hapse girdiler” deyince, Fetullah Gülen şu cevabı vermişti hani: “Edoğan'ı eleştiriyorlardı. Onlara karşı soruşturma başlatılmasını kendisi sağladı…”
Nedim Şener de “Yalancı hocaefendi” (Der Lügen – Hodscha) başlıklı Die Zeit'teki yazısında işte bunun ve daha nicesinin nasıl yalanlar olduğunu bir bir ispat ettikten sonra taşı gediğine koydu: “Yalan söyleyen her kötülüğü yapar. Gülen sadece yalancı değil aynı zamanda vicdansız bir terör örgütü yöneticisidir.”
Budur.
Bizim de özellikle 2013'ten beri Allah'ın her günü diller döktüğümüz halde anlatamadığımız da budur.
Şayet bunu anlatabilseydik, MİT TIR'ları operasyonunun ne menem kahpelik olduğunu anlayabilirlerdi.
Gerçi, Fetullah'ın ayakkabı kutularından çıkamayan okuryazar takımına anlatmak hiç de kolay değildi.
«««
Şuncağızı fehmetmeleri de zor ama yine de söyleyeyim: Türkiye bu saatten sonra istese de bölgedeki gelişmelere kayıtsız kalamaz.
Kimlerle birlikte nasıl pozisyon alacağız; mesele bu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir acayip secde 09 Mayıs 2024 | 1.202 Okunma Aldığınız ödüle de size de... 08 Mayıs 2024 | 836 Okunma Tarikat ve CHP kafası 07 Mayıs 2024 | 1.656 Okunma Bu kararları kim imzalatıyor? 04 Mayıs 2024 | 461 Okunma O partilerin hakkını ödeyemezler 02 Mayıs 2024 | 609 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar