AKP’li fırıldakların aklı ve kafayı yakan adama not

Bir televizyon programında, “Biliyor musunuz ki şu sıralar ABD bölge için yeni bir terör örgütü kurguluyor, yetiştiriyor” demişti.Kim mi?Merhum Aytunç Altındal.Ne zaman mı?Bundan 7 yıl mukaddem, yani...

Bir televizyon programında, “Biliyor musunuz ki şu sıralar ABD bölge için yeni bir terör örgütü kurguluyor, yetiştiriyor” demişti.
Kim mi?
Merhum Aytunç Altındal.
Ne zaman mı?
Bundan 7 yıl mukaddem, yani, DEAŞ veya IŞİD henüz ABD'nin rahminde doğum sancıları çekerken.
Ne kadar manidar değil mi?
İsterseniz, Aytunç Altındal'ın 2009'daki mezkur sözlerini bağlamıyla birlikte şuracığa iktibas edelim: “Ortadoğu istikrarlı bırakılmaz. İsrail'in güvenliği için bırakmazlar. PKK biter 'mekaka' çıkartırlar. Bitmez, bitirmezler. Biliyor musunuz ki şu sıralar ABD bölge için yeni bir terör örgütü kurguluyor, yetiştiriyor. Önümüzdeki dönemde bölgeyi ateşe verecek ama bundan kimsenin haberi yok…”
Şayet…
Aytunç Altındal merhumu, AKP'li fırıldaklardan “üst akıl” diye bir şeyin olmadığını öğrenmiş olsaydı, hiç kuşkusuz bunları söyleyemezdi. Dahası, dünyayı yöneten “üst akıl” çalışmalarını da iptal ederdi.
Ne ki merhum hayattayken, AKP'li fırıldaklar henüz piyasaya çıkmamışlardı.
Biz “gönüldaşların” aksine, işleri tıkırında elemanlar olarak “yandaşlığın” sefasını sürüyorlardı. Bahs-i diğer, geçelim.
Aslında sadece Aytunç Altındal değil…
AKP'li fırıldaklardan “üst aklın” olmadığını öğrenmiş olsaydı merhum Erbakan da dış güçlerden, karanlık odalardan, “Irkçı Siyonizm”den, ABD'nin yeni bölge haritalarından bahsetmezdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.183 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.123 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.958 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 334 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar