Sen de yap

MHP’nin anayasa çalışmasını, Devlet Bahçeli heyecanla ilan etti ama muhalefet buz gibi karşıladı, buz... Onca zahmet, onca emek, hiçbir şey ifade etmiyor mu? Bir eline sağlık da mı denmez? Beğen veya...

MHP’nin anayasa çalışmasını, Devlet Bahçeli heyecanla ilan etti ama muhalefet buz gibi karşıladı, buz... Onca zahmet, onca emek, hiçbir şey ifade etmiyor mu? Bir eline sağlık da mı denmez? Beğen veya beğenme, bu mudur insana değer? Emeğe saygı?

............

En tuhafı da, bu anayasayı gündemi değiştirmek için ortaya atılmış bir malzeme olarak aşağıladılar. Bu çok ayıp. Türkiye’de gündemi değiştirmek için, malzemeye ihtiyaç mı var? Kılıçdaroğlu tek başına zaten malzeme değil mi? (Not: Bir anayasa da sen yap görelim. Yapamıyorsan HDP’ye sipariş ver.)

Bildim bileli hükümetler hep övünür:

- Şu kadar otoyol yaptık. İyi güzel de bu yollar bize mezar oluyor.

- Şu kadar araba sattık. Tamam da bu arabalar bizi ölüme götürüyor. E ne yapalım? Yol yapmaktan vaz mı geçelim? Arabalardan inip atlara mı binelim? Olur mu öyle şey? Biz bu yola baş koymuşuz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 343 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 273 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 212 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 338 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar