Pazar kahvesi

Kahve keyfimiz mi kaldı? Kuzeyimiz güneyimiz, sağımız solumuz hep ateş çemberi. Bu patırtı arasında, yarın 28 Şubat Mutabakatı’yla müşerref olacağız. Günün mana ve önemini Temel Bey’e...

Kahve keyfimiz mi kaldı? Kuzeyimiz güneyimiz, sağımız solumuz hep ateş çemberi. Bu patırtı arasında, yarın 28 Şubat Mutabakatı’yla müşerref olacağız. Günün mana ve önemini Temel Bey’e sorun anlatsın. Çok güzel anlatıyor... Eksik anlatıyor ama olsun, bâri anlatıyor.

*

28 Şubat, sadece Erbakan’ı değil, Tansu Çiller’i de tasfiye etmişti... Bir taşla iki kuş... Ne büyük bir nefret dalgasıydı o... Bugün yuvarlak masadaki altı liderden beşi, “camia olarak” bu acıyı iyi bilir. Altıncısı ise hiçbir şey bilmeden ve yaşamadan konuşur durur.

*

Bilmeden konuşmak, bulaşıcı bir hastalık galiba. Özgür Özel’e bakar mısınız? Ukrayna’daki Türkler için, hiçbir tedbir alınmadığını söylüyor. Çünkü bilmeden konuşuyor. Halbuki Türk Devleti iki hafta önceden her türlü tedbiri almış ve Dışişleri kanalıyla oradaki binlerce vatandaşımıza alternatif yollar sunmuştur... Yani Özgür Bey müsterih olsun.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 338 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 267 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 308 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 207 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 334 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar