Müstebit ,Kızıl Sultan, Diktatör vs!

Almanya'nın "Bild-Zeitung" adlı yarım boylu, fakat tam satışlı gazetesi, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine "diktatör" diye başlık attı. Bu hakaret, Türkiye'de öfkelere yol...

Almanya'nın "Bild-Zeitung" adlı yarım boylu, fakat tam satışlı gazetesi, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine "diktatör" diye başlık attı. Bu hakaret, Türkiye'de öfkelere yol açtı.
Başta Almanya olmak üzere Avrupa medyasının Cumhurbaşkanımız için bu ve buna benzer manşetleriyle haber ve yorumları yeni değil. Der Spiegel adlı Alman dergisi de Gezi İsyanı sırasında Türkçe olarak "Boyun Eğme!" başlığıyla haber yapmıştı. Almanca bir derginin, üstlendikleri tabirle "çapulculara" Türkçe cesaret verme taktiğinin altında çok hesaplar olsa gerek!..
27/28 Mayıs 2013'te ateşlenen Gezi Parkı İsyanı, 17/25 Aralık 2013 Yargı-Polis darbe teşebbüsü, 15 Temmuz 2016 FETÖ Terör Örgütü'nün "Yurtta Sulh" maskesi ile kalkıştığı darbe girişimi, Haçlı dünyasıyla buradaki işbirlikçilerine umdukları zaferi kazandıramayıp da hüsrana uğrayınca bu defa da "diktatör!" kelimesine sarıldılar.
Haçlı zihniyeti takipçileri, daha evvel Sultan Abdülhamid, bugün de Tayyip Erdoğan için karalayıcı karikatürler yayınlamışlardı. Sevgili Peygamberimiz -aleyhisselam- aleyhine de şu küçük devletcik Danimarka'da aşağılık karikatürler basılmıştı.
Bu kirli niyetin kindarı olanlar, önce Türklerden korktular. Öyle-böyle değil, asırlar boyu şiddetle korktular. "Anne Türkler geliyor!" Bu korkunun en net isbatıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
TARİHİ DOĞRU OKUMAK 21 Mayıs 2024 | 10 Okunma 10 YILDA GELEN ADALET 18 Mayıs 2024 | 210 Okunma KOMŞU 16 Mayıs 2024 | 91 Okunma ANNELER GÜNÜ BİTMEZ 14 Mayıs 2024 | 58 Okunma 12 ZORBA SENATR! 09 Mayıs 2024 | 69 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar