Sevdiklerimizle küsme noktasındayız!

Yeşil sahalar o kadar gerildi ki bu gidişle arkadaşlarımızla, kuzenimizle hatta kardeşimizle bile küsme noktasına geldik. Bu süreç nasıl yumuşayacak?Bilen bilir çok iyi bir futbolsever ve Galatasaraylıyım. Kongre...

Yeşil sahalar o kadar gerildi ki bu gidişle arkadaşlarımızla, kuzenimizle hatta kardeşimizle bile küsme noktasına geldik. Bu süreç nasıl yumuşayacak?

Bilen bilir çok iyi bir futbolsever ve Galatasaraylıyım. Kongre üyesiyim hatta. Son hafta ligimiz de yaşanan gerilimler beni artık korkutma noktasına getirdi. Daha önceki bir yazımda da “Futbol adliye koridorlarından kurtulmalı” çağrısını yapmıştım.

Ama nerede.. Kaos iyice büyüdü. Önce Fenerbahçe-Çaykur Rize maçı, arkasından Galatasaray-Antalyaspor maçındaki tartışmalar gerilimi artık kopma noktasına getirdi. Sanki bir el özellikle hafta sonunu bekliyor.

Bu konu da öylesine kutuplaşıyoruz ki... artık mantık da aramıyorum. Rakip takımı tutan arkadaşın, kuzenin, kardeşin ile her hafta kavga, gerginlik... Polemikler hep aynı... İnsanları birbirlerine kırdıracaklar. Sevdikleriyle ayrıştıracaklar.

Hani, “futbol dostluk kardeşliktir” sloganları. “Sporun birleştirici gücü” falan! Valla bunların hepsi kocaman bir yalan oldu.

Hakem Halil Umut Meler’e saldırı olayından sonra azcık da olsa umutlanmıştım. Kendimi kandırmışım resmen. Bu konuların göbeğindeki çok önemli bir isim ile uzun uzun konuştum. İnanılmaz kaygılıydı. “Ah ah" dedi, "sen 1'inci, 2'inci ve 3’üncü liglerde yaşananları bir bilsen” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 87 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 85 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 361 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 338 Okunma Seçime gidiyoruz ama unutmamamız gereken bir konu var? 15 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar