Polis 3 bin kapıyı neden çaldı?

Tv100 Gazetesi Yazarı Özkan Tamirak'ın bugünkü (18.10.2022)''Polis 3 bin kapıyı neden çaldı?'' başlıklı yazısı.

Polis, 3 bin kişinin kapısını boşuna çalmadı. Bakın o kapılardan birinin ardından polisleri üzen nasıl bir dram çıktı?

Türkiye’de şu anda birçok eve giren, görünmez bir zehir dolaşıyor. Birçok vatandaş vergi ve zamlarla fiyatı astronomik rakamlara ulaşan alkollü içecekleri evinde kendi yapmaya çalışıyor.

Eve,t fiyatlar çok yüksek ama bir insan kendini bile bile nasıl zehirler? Sahte alkolden bahsediyorum…


Emniyet birimleri, son yıllarda gündeme gelen sahte alkolle yoğun bir mücadele içinde. Burada hedef sadece sahte alkol üreten suç örgütleri değil insanların sağlığı da… Şimdi anlatacağım olay işte tam da bunun bir örneği….

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (KOM) ekipleri, Türkiye genelinde ürettikleri sahte içkiyi piyasaya süren dokuz farklı suç grubunu tespit etti. Çeteler, sahte içkileri dezenfektan ve yüzey temizleyici gibi gösterip kargoyla satışını yapıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 87 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 85 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 361 Okunma BU KRİZ ARTIK MİLLİ GÜVENLİK MESELESİDİR 22 Mart 2024 | 338 Okunma Seçime gidiyoruz ama unutmamamız gereken bir konu var? 15 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar