BİZ NE YAŞADIK?

Nihayet ligler bitti. Kavga, dövüş, polemiklerin hiç bitmediği bir yıl geçirdik. Sezon resmen en son Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşananlardan sonra adliyede bitti. Çok bunaldım ben bu sezon.Öncelikle 24....

Nihayet ligler bitti. Kavga, dövüş, polemiklerin hiç bitmediği bir yıl geçirdik. Sezon resmen en son Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşananlardan sonra adliyede bitti. Çok bunaldım ben bu sezon.
Öncelikle 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray’ı kutluyorum. Artık bitsin de kurtulalım dediğimiz bir sezon geçirdik. Şöyle bir gözümün önünden neler yaşandığını geçirdik. Neler yaşamışız öyle..
Polemikler, hakemler kararları, mutsuzluk bu sezon hiç eksik olmadı süper ligde. En sonun da VAR’a yabancı hakemler atandı da rahatladık. Eh biraz olsun sesleri kesti diyelim.

HAKEM SAHADA DÖVÜLDÜ

Bu senenin tartışılmasız konuşulan en büyük olayı hakem Halil Umut Meler’in Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından dövülmesi oldu. Biraz umutlanmıştım. Belki bu olay herkesi kenetler futbol da şiddeti bitirir diye. Ama nerde daha ateşledi. Türkiye futbol liginde hakem olmak yürek istiyor vallahi.

SUÇLU FUTBOLCULARMIŞ!

İkinci en büyük krizimiz Trabzon-Fenerbahçe maçında yaşananlar. Sahaya atılanlar korku filmi gibiydi. Sonrasın da futbolculara saldırılması, onların verdiği tepki çok ürkütücüydü Trabzon’da gördüklerimiz. Sonuç ne mi oldu? Maçın güvenliğinden sorumlu olan kimse yerinden bile oynamadı. Suçlu bulunmadı. Suçlu futbolcularmış meğerse!

KULÜP MÜDÜRÜNÜN BOYNU KIRILDI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİZ NE YAŞADIK? 01 Haziran 2024 | 63 Okunma BAKALIM AVRUPA PKK SINAVINI NASIL VERECEK? 03 Mayıs 2024 | 134 Okunma FATURAYI NEDEN FUTBOLSEVERLER ÖDEDİ? 19 Nisan 2024 | 94 Okunma ARTIK HAYALLERİMİZİ KONUŞMA ZAMANIDIR 05 Nisan 2024 | 101 Okunma FENERBAHÇE’Lİ TARAFTARLARIN HAKİMLE BAŞI DERTTE! 29 Mart 2024 | 370 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar