Bu kadar reklam fazla olmadı mı?

Türkiye gibi başka birçok şey konuşabilecek ve buna da ihtilacı olan bir ülkede seçim kampanyalarının gelip PKK, Kandil, İmralı, Öcalan vesairelere dayanması garip değil mi? Topyekûn muhalefetin PKK...

Türkiye gibi başka birçok şey konuşabilecek ve buna da ihtilacı olan bir ülkede seçim kampanyalarının gelip PKK, Kandil, İmralı, Öcalan vesairelere dayanması garip değil mi? Topyekûn muhalefetin PKK destekçisi olarak yaftalanması terör örgütüne tarihinde görmediği bir reklam imkanı sağlamıyor mu?

“Bitirdik, yok ettik, kaynaklarını kuruttuk” diye övündüğümüz PKK’yı sanki ülkenin kaderini elinde tutuyormuş gibi sabah akşam konuşmak, toplumun gözünde asla hak etmediği bir önemli unsur gibi sunacak kadar önemsemek terörle mücadele açısından da yanlış değil mi? Bir terör örgütüne bu kadar “siyasal önem” atfetmek en büyük siyasi hata değil mi? Senelerce, “Adını dahi anmayalım, reklamı olmasın” dedikten sonra adını, mekanını, adamlarını, sembollerini tekrar tekrar sayıp durmak neyin nesidir?

***

Cumhur İttifakı’nın artık tamamen bu konuda propaganda yapması, bir süre buna aldırmayan Millet İttifakı’nın da savunmaya geçip cevaplar vermeye başlamasıyla gündemin tümüyle PKK üzerinden gelişmesi en çok kimin işine yarar? Bunu dert edinen biri var mı acaba?

Partilerin ve Cumhurbaşkanı adaylarının birbirlerini terörle mücadele...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeni anayasa bir vizyon ister ama ortada bundan eser yok 25 Nisan 2024 | 200 Okunma Seçmen Erdoğan’a ‘dost mesajı’ mı verdi, dönüşsüz bir yola mı çıktı? 22 Nisan 2024 | 3.348 Okunma Kırılgan dünyanın sorumsuz liderleri 15 Nisan 2024 | 291 Okunma Erdoğan, seçmenin ne demek istediğini tabii ki anladı... 11 Nisan 2024 | 831 Okunma Erdoğan’ın kendisiyle yapacağı toplantıdan ne sonuç çıkacak! 08 Nisan 2024 | 977 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar