İslâm meydan okumadır

Asrımızda bir kıyamet alâmeti yaşıyoruz; ümmetin evladları can çekişirken, din değiştirirken küresel kötülük örgütlerinin ağında. Evinde rahat rahat uyuyor ümmetin uleması...

Asrımızda bir kıyamet alâmeti yaşıyoruz; ümmetin evladları can çekişirken, din değiştirirken küresel kötülük örgütlerinin ağında. Evinde rahat rahat uyuyor ümmetin uleması yatağında!

Bilindiği gibi, İslâm’a Kelime-i Tevhid ile girilir. Kelime-i Tevhid’in başı ve başlangıcı “Lâ”dır. Lâ; Allah’a, Allah’ın hükmüne, hâkimiyetine, şeriatine başkaldıran bütün sahte ilahlara ve onların düzmelerine karşı hayır demektir. Onlara meydan okumak demektir. Lâ; kula kulluk zindanlarını yıkmaktır, kölelik zincirlerini parçalamaktır. Haksızlığa ve hukuksuzluğa meydan okumaktır. Dolayısıyla “Lâ İlahe İllâllah Muhammedü’r Rasûlüllah” diyen bir kimsenin Allah’tan gelmeyen ve Allah’tan gelmiş olan vahyi ile çelişen ve çatışan her hangi bir şeye teslim olması asla ve kat’a mümkün değildir. Müslümanın dini, meydan okuma dinidir.

İslâm’ın meydan okuma dini olduğunu İslâm ümmeti ete kemiğe büründürse, talancı ve çapulcu emperyalistler tarih sahnesinden zelil ve rezil bir şekilde çekileceklerdir.

Kâfirlerin komploları, hile ve tuzakları, suçlamaları karşısında susmak, İslâm’ın mana ve mahiyetiyle bağdaşmaz. Kur’ân-ı Kerim, verdiği örneklerle bize İslâm’ın meydan okuma dini olduğunu öğretmektedir. Allah’ın elçilerini suçlayarak, tehdit ederek susturmaya çalışan münkir ve müşriklere karşı meydan okuyan muvahhidlerin tavırlarından bizleri haberdar etmektedir.

“Dediler ki: “Şüphesiz biz sizin yüzünüzden uğursuzluğa uğradık. Eğer vazgeçmezseniz, sizi mutlaka taşlarız ve bizim tarafımızdan size elem dolu bir azap dokunur.” 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/2 24 Nisan 2024 | 229 Okunma Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/1 17 Nisan 2024 | 326 Okunma Bayramı kutlamak kimin hakkıdır? 10 Nisan 2024 | 56 Okunma Ya hizmet, ya hezimet 03 Nisan 2024 | 202 Okunma Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 387 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar