Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/1

 Allah’ın arzında mü’min olmak, üzüntüleri, sevinçleri sahih imanın ve salih amelin çerçevesinde tutmayı zorunlu kılar. Günümüzde değişmez ve değiştirilemez mi’yarları...

 

Allah’ın arzında mü’min olmak, üzüntüleri, sevinçleri sahih imanın ve salih amelin çerçevesinde tutmayı zorunlu kılar. Günümüzde değişmez ve değiştirilemez mi’yarları din olmayanların hayatta sabit bir ayarları olmaz. Hilafet-i Şeri’yye’nin yokluğunda şu veya bu politik parti bizim mi’yarımız olamaz. Mi’yarımız dinimizdir. Mi’yarı din olmayanın ayarı olmaz. Böylesi dinin çerçevesinde sabit kalmaz. Menfaatini, çıkarını, şamatayı nerde bulursa orada bulunmaktan geri durmaz.

İnandıklarını yaşayan Müslüman geleceğin efendisi, yaşadıklarını inandıklarının ölçüsüne vurmayan Müslüman da müşrik toplumun kölesidir.

Lâ dinilik; Allahû Teâla’nın gönderdiği din ile mukayyed kalmamak, dinin taşrasında yaşamak, dini dışlamak, dini değerleri ve dindarları taşlamaktır. Kur’ân’ın ifadesiyle Tağutlara, Cibtlere ve onların uydurduklarına iman ederek Kur’ân adına, din adına kâfirlerin Müslümanlardan daha doğru yolda olduklarını iddia etmekle dindarlık değil dinsizlik başlar. Rabbimiz uyarıyor:

“Kendilerine Kitap’tan bir nasip...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/2 24 Nisan 2024 | 258 Okunma Lâ dinilerin galibiyetine sevinmek nifak alâmetidir/1 17 Nisan 2024 | 329 Okunma Bayramı kutlamak kimin hakkıdır? 10 Nisan 2024 | 56 Okunma Ya hizmet, ya hezimet 03 Nisan 2024 | 202 Okunma Türkiye’de Siyonist Yahudi lobisinin faaliyetleri 27 Mart 2024 | 388 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar