Açlık tokluk değil; varlık, yokluk meselesi

Ülkemiz zor bir zamandan geçiyor. Çekilen ekonomik operasyonlar sebebiyle döviz kurlarında hatırı sayılır bir artış söz konusu. Fakat bu artışın rasyonel olmadığını düşünenlerdenim....

Ülkemiz zor bir zamandan geçiyor. Çekilen ekonomik operasyonlar sebebiyle döviz kurlarında hatırı sayılır bir artış söz konusu. Fakat bu artışın rasyonel olmadığını düşünenlerdenim. Bizle birlikte Amerika'ya açık açık hasımlık eden, ekonomisi büyüyen Rusya, İran, Çin gibi ülkelerde de aynı durum söz konusu. Fakat hiç kuşku yok ki bu ekonomik manipülasyonun en büyük hedefi Türkiye.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'yi yönetemediği için değil; Amerika Birleşik Devletleri Sayın Cumhurbaşkanımızı yönetemediği, söz geçiremediği, istediğini yaptıramadığı için bu ekonomik operasyon!

Oysa Amerika'nın her dediğine evet desek, iyi geçinsek, yaptığımız milli savunma sanayi yatırımlarından vazgeçsek döviz kurunun ateşi söner ve her şey güllük gülistanlığa döner mi?

Dönmez!

Biz Türkiye olarak tam bağımsız ve güçlü bir ülke olmak için ciddi adımlar attık. Onların istediği ise ekonomik açıdan kendilerine bağlı, her istediklerini yaptırabilecekleri bir Türkiye. Oysa artık milli savunma yatırımlarını hızlandırmış, kalkınmakta olan ve artık oyuncu değil oyun kurucu koltuğuna oturan bir Türkiye var. Asıl hazımsızlıkları, asıl karın ağrıları bu yüzden. Yoksa papazı falan kimsenin umursadığı yok. Papaz işin sadece kılıfı!

***+

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bürokraside gençlerin yeri 28 Ağustos 2018 | 2.457 Okunma Açlık tokluk değil; varlık, yokluk meselesi 14 Ağustos 2018 | 4.589 Okunma Göze göz, Dişe diş! 07 Ağustos 2018 | 4.620 Okunma Önceliğimiz üretim 31 Temmuz 2018 | 2.384 Okunma Cemaat Tarikat ayrımı 24 Temmuz 2018 | 266 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar