Teröristler korksun sen niye hopluyorsun?

7 Haziran 2015 seçimlerinden bu yana yüzlerce vatandaşımızı şehit verdik.Ama sorumlular yalnızca FETÖ, PKK, IŞİD ya da DHKP-C maskesi takmış tetikçiler değil.Müttefiki...

7 Haziran 2015 seçimlerinden bu yana yüzlerce vatandaşımızı şehit verdik.
Ama sorumlular yalnızca FETÖ, PKK, IŞİD ya da DHKP-C maskesi takmış tetikçiler değil.
Müttefiki Türkiye'de darbeye kalkışıp 250 can alan FETÖ'ye kucak açan ABD, geçen gün de PKKPYD'ye iki helikopter dolusu silah indirdi.
ABD Beşiktaş saldırısından iki gün sonra PKK'ya can suyu verir de Avrupa boş durur mu? Avrupa Parlamentosu'nun solcu ve yeşil vekilleri de geçtiğimiz gün düzenledikleri konferansta PKK'nın terör listesinden çıkartılması kararı aldılar. Tıpkı fiilen terörist görmedikleri diğer sol çetelere yaptıkları gibi...
Evet, bu terör değil artık. Kurtuluş savaşımızda başımıza nasıl çöreklendilerse, yüz yılsonra yine topyekûn saldırı altındayız.
Lafı dolandırmaya gerek yok. Bunu anlamayan, kabul edemeyen "saf" değilse kötü niyetlidir ya da terörist.
Hangi şıkkın doğru olduğuna karar vermek için Türkiye Cumhurbaşkanı'nın "teröre karşımilli seferberlik ilan ediyorum" çıkışından sonra verilen tepkilere bakmanız yeterli.
"Kimse böyle bir çağrıya karşı çıkarak kendisini böyle deşifre etmez, açıktan bu kadar saçmalayamaz" demeyin.
Örneğin, Başbakan'la görüşmesinin ardından "terörle mücadelede hükümete her türlü desteği vereceğiz" diyen Kılıçdaroğlu'nun yöneticileri şiddetle karşı olduklarını açıkladılar teröre karşı bir milli seferberliğe.
Sonunda "Türk" sıfatı olan haber kanalları da, Cumhurbaşkanı'nın terörle etkin ve kararlı mücadele çıkışını iştir işitmez paniklediler. Anında yayınlar yıkılıp bir uzmanına bağlandılar ve "hukuken mümkün mü ama" sorularıyla "gazetecilik" yaptılar.
Dün de biri güya ulusalcı, gazetesindeki köşesinde, sanki terör örgütlerine finansman sağlıyormuş gibi, "teröre karşı seferberlik ilan edildi evimize arabamıza el koyacaklar" diye sayıklıyordu.
Biz seçmenleri, okuyucuları, izleyicileri o

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 2.800 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.786 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.362 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.013 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 792 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar