Şu Yunanistan’a bir el verelim

Herkes Avrupa Parlamentosu'nda kâğıttan yapılmış Türk bayrağını yırtan Yunanlı vekil Loannis Lagos'u konuşuyor. Aşırı sağcı Altın Şafak Partisi'nin eski üyesi olan Bağımsız AP Milletvekili Lagos bildiğiniz, düz bir faşist.

Hatta 2013'te politik nedenlerle işlenen bir cinayette azmettirici olduğu iddiasıyla hapis yatmış. Kıbrıslı bir Türkü öldüren, canlı yayında iki kadını döven, sokaklarda Suriyeli kovalayan, rakip partilerden vekillerin yüzüne kızgın su atan kriminal dava arkadaşları gibi.
Zaten bayrağımızı yırttığı toplantıda da Lagos'un hedefinde yalnızca Türkiye değil, tüm "yabancılar" vardı:
"Herkes göçmenlerden bahsediyor, Yunan vatandaşlarının hakları ne olacak? Bir tarafta da Türkiye var, her istediğini yapabiliyor!" Lagos'a söylenmedik söz, gösterilmedik tepki, edilmedik küfür kalmadı sanırım. AB ve kendi ülkesi tarafından da kınandı. Hatta Kılıçdaroğlu bile kendisine posta koydu!
Muhtemelen şu an o da yarattığı bu nefret denizinde sarhoş olmuş kulaç atıyordur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 2.732 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.786 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.360 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.013 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 792 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar