Kimdir bu ünlümüz?

Ülkenin yegâne "sol" partisinin lideri olduğunu söyleyip, solculuğunu sergileyeceği o tek günde, 15 Temmuz'da darbeciler halka saldırırken kafasını pencereden bile uzatamayan?Karıştırdınız mı? Bir iki ipucu daha...

Ülkenin yegâne "sol" partisinin lideri olduğunu söyleyip, solculuğunu sergileyeceği o tek günde, 15 Temmuz'da darbeciler halka saldırırken kafasını pencereden bile uzatamayan?
Karıştırdınız mı? Bir iki ipucu daha vereyim.
Türkü, kürdü, sağcısı, solcusu, Sünni'si, Alevi'si 79 milyon sokakta aslanlar gibi darbecilere direnirken onlara "IŞİD'ci" diyen? "Sokağa çıkmayın" diyen Fetullahçı darbecilerin çağrısına ortak olan?
Belediyesi 7 Haziran seçimleri öncesi FETÖ'nün medya yöneticilerini Diyarbakır'da, illegal kanadı da Türkiye'den topuklayan Fetullahçı askerleri Kandil'de ağırlayan?
Evet, Selahattin Demirtaş'tan bahsediyorum.
Dün de yine akla ziyan sözlerle gündemdeydi. Şöyle buyurdu;
"AKP, CHP, MHP'nin üst düzey yöneticileri Fetullah ile diyalogdadır ve darbeden haberdardırlar!
Tabii ki HDP aralarında olmaz!"
Sağ olsunlar dün gençler de sosyal medyada kendisine oldukça "doyurucu" cevaplar verdiler.
Sevindirici olan, aralarında Kürt gençlerinin ve dün meclis kürsüsünde Gezi'de hayatını kaybedenlerin resimlerini gösterip kafa kol atmaya çalıştığı "Gezici gençlerin" de olmasıydı.
Evet, üzerinden asla silinmeyecek büyük lekeyi unutturmak için yalanın da büyüğüne başvuran Eş başkan, seni artık "gerçekten herkes tanıyor."

***

Şovmenleri bırakın şehitleri tanıtın
Günlerdir okurdan televizyonlarda yayımlanan bir kamu spotuyla ilgili şikâyetler geliyor. "Tahammül edemiyoruz bu insanları görmeye" diyorlar "Bizimle dalga mı geçiyorlar."
Oturup izledim, hakikaten haklılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 2.956 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.786 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.362 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.015 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 792 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar