Kemal Bey’in ödenmemiş bir adet faturası daha var!

Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok’un bugünkü (29.04.2022)''Kemal Bey’in ödenmemiş bir adet faturası daha var!’’ başlıklı yazısı.

CHP Genel Merkezi dün genel başkanlarının evinin elektriğinin açıldığını, Kılıçdaroğlu'nun artık aydınlıklar içinde oturacağınıduyuruyordu.
Kemal Kılıçdaroğlu CHP tabanında bile saçma bulunan ve parti yandaşı muhalif basında da savunulamayan eylemine son verip 3 aylık toplam 1030 TL tutarındaki birikmiş faturalarını ödemiş.
"Sembolik bir eylem, bir haftalık..." demişti... O kadar bile dayanamadı.
Ama Kemal Bey'in ödenmemiş bir hesabı daha var.
Unutmuş olamazsınız...

Kılıçdaroğlu, "Türkiye'deki elektriği kesik 4 milyon aileninsesiyim" dedikten sonra Enerji Bakanı Fatih Dönmez'den, "Hayır, 290 bin evin elektriği kesik" cevabını alınca sözlerini kanıtlamak için harekete geçmişti.
"4 aydır elektriği kesik" dediği bir eve ziyarettebulunmuştu.
Ne var ki Enerji Bakanı Fatih Dönmez bu kez de "Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış" diyerek Kemal Bey'i ikinci kez yalanladı.
Kılıçdaroğlu'nun kendisini yalan söylemekle suçlayan bakana cevabıysa çok sert oldu:
"Erdoğan'ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecekmisin? Sizi gidi algıcılar sizi..."
Enerji Bakanı'nın son hamlesi, Sabancılara ait olan Başkent Elektrik'in resmi belgelerini yayınlamak oldu.
Belgelerde açıkça görülüyordu ki, Kemal Bey'in ziyareti sırasında evin elektrik şalteri indirilmiş, sonrasında da açılmıştı...
Şimdi bu durumda ne olması gerekiyor?
Kemal Bey'in sözlerini geri alması, bakandan ve kamuoyundan özür dilemesi, "Arkadaşlar beni aldatmış, sorumluları cezalandırdık" demesi falan beklenmez mi?
Bu iş bu kadar ucuz mu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.778 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.360 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.013 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 792 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.191 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar