Halk kendinden vekiller istiyor

Bu seçimlerde parlamentonun nasıl şekilleneceği her zamankine göre daha önemli. Zira 6'lı Masa'daki pazarlıkların bu eksende sürdüğünü, Cumhur İttifakı'nı Meclis'te "topal ördek" pozisyonuna...

Bu seçimlerde parlamentonun nasıl şekilleneceği her zamankine göre daha önemli.
Zira 6'lı Masa'daki pazarlıkların bu eksende sürdüğünü, Cumhur İttifakı'nı Meclis'te "topal ördek" pozisyonuna düşürme taktiğinin daha gerçekçi bir hedef olarak öne çıktığını görüyoruz.
Bunun yanı sıra iktidar cephesinin mevcut milletvekillerinin performansına yönelik seçmenden yoğun eleştiriler var. Öyle ki bazı vekillerin seçildikleri ilde ikamet etmediklerini bile öğreniyoruz.



Bu ortamda 14 Mayıs seçimleri için milletvekili başvuruları başladı. Kulislerde gazetecisinden sanatçısına pek çok ünlünün adı geçiyor.
Ne var ki yoğunlaşan şikâyetlerden anladığım kadarıyla bu kez seçmen aynı filmi izlememeye kararlı.
Halk "Nasıl...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.092 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.788 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.362 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.015 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 792 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar