Allah’ın hikmeti işte

İstanbul'u sel almış. İzlediğim görüntüler felaketti. Öyle ki Unkapanı altgeçidinde bir vatandaşın cansız bedeni bulunmuş! Tabii bu sene yaz yağmurlarının herkes için farklı bir anlamı var.

Mesela kimileri için, İstanbul'un çiçeği burnunda Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ilk sınavı bu yağmurlar. Dün AK Partililer sosyal medyada başkanın bu ilk sınavdan kötü not aldığına dair mesajlar paylaşıyorlardı.
Elbette iki ay önce iş başına gelmiş yönetime karşı biraz daha toleranslı olmamız gerekir. Neticede kenti sel basmaması gerekli alt yapı çalışmaları zaman ister.
Ancak sanırım yeni başkanın bahtsızlığı İstanbul'daki ilk ciddi sınavının tatiline "denk gelmesi" oldu. İmamoğlu, yönetimini aldığı kenti sular seller götürürken, seçimin hemen öncesinde ve sonrasında da kaçma fırsatı bulduğu Bodrum'daydı.
Tabii ki bu iyi niyetli bir tespit.

***

Daha kötü olan ihtimalse, Başkanın, ertesi gün 16 milyonluk bir kente sel oluşturacak kadar yağmur yağacağını bilmemesi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 2.732 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.786 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.360 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.013 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 792 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar