Ukrayna krizi derinleşiyor

Son günlerin en önemli haberi, insanları aylarca evlerine kapatan salgının hafiflemesidir. Son rakamlara göre artık küresel bir salgın yok. Önlemler kalktıkça salgın da söndü. Tabii bunun tersi olduğu iddiası...

Son günlerin en önemli haberi, insanları aylarca evlerine kapatan salgının hafiflemesidir. Son rakamlara göre artık küresel bir salgın yok. Önlemler kalktıkça salgın da söndü.
Tabii bunun tersi olduğu iddiası da mevcut ama sonuç olarak pandemi bitti.

İSRAİL'DE GERGİNLİK
Şu an dünya gündemini iki sorunlu ülke meşgul ediyor. Bunlardan bir tanesi tabii ki Rusya. Ukrayna ile olan savaş bitmek bilmiyor.
İkinci ülke ise İsrail. İsrail içinde halk kitleleri sürekli bir gerginlik halinde. Aynı zamanda hükümet pamuk ipliğine bağlı dengelere dayanıyor.
Bu hafta İsrail'de silahlı saldırılar ve bunlar için alınacak güvenlik önlemleri gündemdeydi.
İsrail, bulunduğu coğrafyanın, hatta dünyanın huzurunu etkileyen bir ülke olduğu için oradaki gelişmeler herkes için önemli.

RÜŞVETÇİ BULGAR POLİSİ
Geçen hafta kamuoyunda çok ses getiren ilginç bir olay vardı.
Komşumuz Bulgaristan'da bir polis, kendisine rüşvet vermeyi reddettiği için bir Türk şoföre tokat attı.
Bu video yayılınca Bulgaristan panik oldu.
Sonuç...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Atatürkçüleri tasfiye etti, FETÖ’cüleri aday yaptı’ 15 Nisan 2023 | 554 Okunma FETÖ ve PKK’nın adayı belli, sizin adayınız kim? 14 Nisan 2023 | 574 Okunma CHP’den ‘PKK ile müzakere’ sözü 13 Nisan 2023 | 656 Okunma Erdoğan arayı gittikçe açıyor 12 Nisan 2023 | 1.882 Okunma Atatürk’ün kurduğu partide Atatürkçü aday yok 11 Nisan 2023 | 536 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar